SiolNET. Planet TV Milijonar
1,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler začuden, ker tekmovalka ni odgovorila pravilno #video

1,63

termometer

Nocoj ob 19.45 vas na Planetu spet čaka kviz Milijonar, v katerem se je zanimiv zaplet zgodil pri hitrih prstih, saj bi vsaj ena tekmovalka morala brez razmišljanja poznati pravilen odgovor.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

V oddaji Milijonar se je tokrat zgodilo, da nihče od tekmovalcev pri vprašanju o inštrumentih s strunami ni pravilno razporedil štirih odgovorov v igri hitri prsti. Šele po naslednjem vprašanju smo dobili zmagovalca igre in na vroči stol je sedla Maja iz Solčave. 

Ko je voditelj prebral njen opis, je opazil nekaj zanimivega. Ni mu bilo jasno, kako je mogoče, da tekmovalka na prvo vprašanje ni odgovorila pravilno. "Če lahko zdaj nekaj razčistiva. Na prvo vprašanje o inštrumentih niste odgovorili pravilno, mesta ste nato razporedili pravilno. Ste pa študentka kompozicije in glasbene teorije na Akademiji za glasbo v Ljubljani," je povedal v smehu.

Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Tekmovalka mu je odgovorila, da ni bila težava v tem, da pravilnega odgovora ne bi poznala, ampak v tem, da so bili njeni prsti v igri hitri prsti nekoliko prehitri. Voditelj jo je nato opozoril, naj ji bo ta izkušnja v pomoč za naprej, saj je v Milijonarju zelo pomembna tudi preudarnost. Več v zgornjem videu.

Kdo si ti? Planet TV Jure Košir se je tega naučil zaradi dveh hčera, bravo!

Kako uspešna bo v boju s petnajstimi vprašanji, preverite nocoj ob 19.45 na Planetu.

Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Na Planet kmalu prihaja tudi nov kviz Piramida sreče, v katerem bodo največ šteli znanje, pogum in zaupanje. Prijave so že odprte.

Gnezdo zla Planet TV Agatha Christie predstavlja Gnezdo zla Umori na podeželju Planet TV Ob četrtkih in petkih raziskujemo Umore na podeželju Na dolžnosti Planet TV Tretja sezona ene najboljših britanskih kriminalnih serij Kdo si ti? Planet TV Pevec Matjaž Jelen je obenem mecen. V lasti ima tudi to.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin