SiolNET. Planet TV Milijonar
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler nocoj prvič v vlogi voditelja Milijonarja #video

0,69

termometer

Nocoj ob 20. uri se na Planet s tretjo sezono vrača legendarni kviz Milijonar. Poleg novega voditelja Jureta Godlerja bo nova še ena od oblik pomoči, spremenjena pa bo tudi denarna lestvica.

Priljubljeni televizijski kviz bo v novo sezono vstopil z novim voditeljem. Jure Godler nam je zaupal, da se je od nekdaj želel preizkusiti na voditeljskem stolčku te oddaje, zato so ga na prvem snemanju spremljala prav posebna čustva.

Planet TV Planet TV Voditelj Milijonarja si je želel postati od nekdaj #intervju

Novost bo tudi nova oblika pomoči. V prejšnjih dveh sezonah so tekmovalci lahko zamenjali vprašanje, če so mislili, da odgovora ne poznajo, po novem pa se bodo za pomoč lahko obrnili kar na voditelja z novo obliko pomoči "vprašaj voditelja", če bodo mislili, da bi voditelj utegnil vedeti pravilen odgovor.

V tretji sezoni bo nekoliko spremenjena tudi denarna lestvica, po kateri se tekmovalci s pravilnimi odgovori lahko povzpnejo vse do 100 tisoč evrov nagrade.

Kaj je Jure Godler povedal o novem voditeljskem izzivu in o novi obliki pomoči, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Jure Godler se bo v vlogi voditelja Milijonarja prvič preizkusil že NOCOJ ob 20. uri na Planetu.
Planet TV Planet TV Poglejte, kako je Jure Godler prvič zakorakal v studio Milijonarja #video Milijonar Planet TV Znamenita goljufija v Milijonarju bo dobila svojo televizijsko serijo Planet TV Planet TV Novi voditelj Milijonarja: Še malo bom vadil prijaznost #video Milijonar Planet TV To je novi voditelj Milijonarja #video  
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 44
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin