SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Tekmovalki še pred kratkim sprti. Bosta v oddaji našli skupni jezik? #video

0,07

termometer

V oddaji Leta štejejo, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu, se bosta kot tekmovalki preizkusili igralka Nina Ivanič in njena sestra Maja. V oddaji sta razkrili, kaj je bil povod za njun zadnji spor. Kako pa se bosta razumeli med ugibanjem starosti neznancev?

Nina in Maja Ivanič sta priznali, da se kot sestri sicer zelo hitro sporečeta, a obenem tudi zelo hitro pobotata. Voditelj Klemen Bučan ju je vprašal, kdaj sta se sporekli nazadnje. Arhitektka Maja Ivanič je pojasnila: "Jaz sem bolj natančna in skrbna, medtem ko je moja sestra glede nekaterih stvari bolj sproščena. Posledično se zato skregava zaradi nekih banalnosti. Prejšnji teden so bile to denimo copate."

Leta stejejo Planet TV Tu sta se spoznala Exatlonovca #video

"Jaz sem prišla k Maji na obisk, in ko sem odhajala od nje, mi je tako prijazno, mimogrede, rekla, da je lepo, da sem za seboj pospravila copate. Vprašala sem jo, ali je stara pet let, ona pa mi je rekla, da če sem si jih že vzela, bi jih lahko pospravila tudi nazaj. In seveda sva se skregali," pa je svojo plat zgodbe razkrila Nina Ivanič.

Pri Črnem Petru Planet TV Večer s kitaro v oddaji Pri Črnem Petru

Temu so zaploskali tudi gledalci, Nina pa je nato priznala, da je bila zaradi tega kar malo užaljena, razkrila pa tudi, da sta s sporom nadaljevali tudi na sprehodu, ki je sledil. Maja jo je dopolnila: "Še oče naju ni mogel pomiriti."

Kako dobro pa bosta sestri sodelovali danes pri ugibanju let v kvizu Leta štejejo, preverite ob 19.45 na Planetu!

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Domna: to mu je rekla mama #video Špela Grošelj Planet TV Špela razkrila, kateri član skupine Atomik Harmonik se je spremenil najbolj #video Jutro na Planetu Planet TV "Dajem vtis, da sem tečen, a nisem" #video Milijonar Planet TV Tekmovalec v Milijonarju navdušil: poglejte, pri katerem vprašanju se je šele ustavil #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin