SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Večer s kitaro v oddaji Pri Črnem Petru

0,02

termometer

V oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto ob 19.45 na Planetu, bo Jasnin kandidat za sovoditelja najbolj šarmantni prifarski muzikant Mitja Ferenc. Ljubljančan prleških korenin bo zadnjo aprilsko soboto popestril s kitaro, brez katere ne gre nikamor.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Mitja Ferenc, ki je ponosen lastnik več deset različnih brenkal, bo za Jasno in gledalce zaigral mnogo napevov. Med drugim priljubljene Še eno rundo daj, točajka, En glaž vina mi dej, Mojca in Primi bratec kupico.

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Za nekaj nemira med obiskovalci gostilne Pri Črnem Petru bo poskrbela nenavadna gospa iz Dalmacije, ki bo vse skušala prepričati, da pozitiven test, ki ga bo prinesla s seboj, Mitjo Ferenca marsičesa bremeni. Gospa bo trdila, da Mitja dopustuje v njeni počitniški hiši na Korčuli in nekega večera naj bi med brenkanjem na kitaro med njima nekaj preskočilo ...

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Morate priznati, da je novinar Regon neverjetno iznajdljiv v svojih preobrazbah, samo da bi bil upravičen do brezplačne pijače. Akcija "Kdor pride prvič, pije zastonj," namreč še traja. Ker pa natakarici Sofiji namesto plusa prinaša bolj minus, je samo še vprašanje časa, do kdaj bo trajala.

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Na predvečer prvega maja bo gostilno Pri Črnem Petru obiskala tudi Godba Zgornjesavinjske doline, ki bo zaigrala tradicionalno prvomajsko budnico Slovenci.

V polnem teku je tudi glasbeni izbor za Naj pesem pomladi Črnega Petra, v sobotni oddaji se bo z novo pesmijo Kapitan predstavila Klapa Skala. Veliki finale izbora Naj pesem pomladi Črnega Petra bo na sporedu v soboto, 28. maja. 

Milijonar Planet TV Tekmovalec v Milijonarju navdušil: poglejte, pri katerem vprašanju se je šele ustavil #video

Za še več dobre glasbe bodo v soboto poskrbeli tudi ansambel Dar, Manca Špik, Kvatropirci, Nika Zorjan in Prifarski muzikanti.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi kljub težkemu tednu ne bo obupal nad Kate #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Domna: to mu je rekla mama #video Leta stejejo Planet TV Tu sta se spoznala Exatlonovca #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin