SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Znani radijci pred novim podvigom #video

0,09

termometer

Jutri se začenja 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in tam bomo tudi mi. Ekipa Jutra na Planetu se bo ob 8. uri na Planetu oglasila s prizorišča in spremljala potek osmega dobrodelnega maratona. 

Jutro na Planetu Planet TV Vse več družinskih stisk, čeprav delata oba od staršev #video

Priljubljeni radio je pred novim izzivom. Radio 1 jutri začenja 28-urni dobrodelni maraton, na katerem bo že osmo leto sodelovala prav vsa Slovenija. Vsak lahko pomaga in sodeluje v akciji s poslanim besedilnim sporočilom Pomagam5 na 1919. Jutri ob petih zjutraj se maraton začne z oddajanjem programa iz osrčja prestolnice, ob 8. uri pa se akciji pridruži tudi oddaja Jutro na Planetu. Bodite z nami.

Jutro na Planetu | Foto: Miha Deželak je del radijske ekipe, ki ustvarja program, in nosilec znane akcije Deželak Junak. Letos opaža stiske v družinah, v katerih delata oba od staršev. Zato že osmo leto zapored prirejajo dobrodelni maraton in zbirajo denar za ljudi v stiski. 

Na takšen projekt se na radiu pripravljajo pol leta in decembra ves radio diha za skupni cilj - pomagati čim več družinam. Imajo različne zadolžitve, ena od teh je tudi pregledovanje elektronskih sporočil, ki jih ljudje pošljejo na njihov elektronski naslov. Če ste se sami znašli v stiki ali pa poznate koga, to ni tabu tema, pravi Deželak. Mogoče je kdo še včeraj daroval na 1919, danes pa je on tisti, ki potrebuje pomoč. 

Jutri se začenja 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in tam bomo tudi mi. Ekipa Jutra na Planetu se bo ob 8. uri na Planetu oglasila s prizorišča in spremljala potek osmega dobrodelnega maratona.
Planet 18 Planet TV Dani Bavec: Ne pomnim bolj razburljivega finala #video Jutro na Planetu Planet TV Med navijači v Ljubljani tudi Messijev znanec #video Tadej Golob, Nina Valič Planet TV Jure Godler ob tej izjavi ni mogel zadrževati smeha #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin