SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Vremenarka Ajda odšla po sonce na Tajsko #video

0,47

termometer

V rubriki Slovenci v tujini v oddaji Jutro na Planetu skupaj s popotniki odkrivamo svet. Tokrat nam je vročo Tajsko približala oseba, ki v Planetovi jutranji oddaji najraje napove prav sonce.

Jutro na Planetu Planet TV Voditelji želijo s tem navdihniti gledalce #video

Naša vremenarka Ajda Mlakar se je odpravila na počitnice v tople kraje, natančneje na Tajsko. Kaj se izplača videti tam, nam je razložila v zgornjem videu. 

Ajda nas je s svojimi videi popeljala po rajskih plažah, razkazala tržnico z lokalno hrano ter raznovrstnim sadjem, večer pa je zaključila na zabavi. Ravno v teh dneh namreč na otoku Koh Tao potekajo ribiški dnevi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Mlakar (@ajda_mlakar)

Seveda bo tudi tega dopusta hitro konec, zato že spremlja temperature v Sloveniji in ali bo ob prihodu domov potrebovala bundo ali kratko majico. Sporočilo pa je poslala tudi svojemu sodelavcu, vremenarju Mateju Kirnu Stariču. "Matej, ti pa glej, da boš kaj sonca napovedal, kaj je zdaj to? Gledam tvoje napovedi in samo dež in nizke temperature," mu je malce v šali zažugala Ajda.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri.
Jutro na Planetu Planet TV Nimam časa – to je samo izgovor #video Jutro na Planetu Planet TV Kako na vrtu porabiti petkrat manj vode? #video Jutro na Planetu Planet TV Umrl mu je oče, zato trenutno o poroki nerad govori #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin