SiolNET. Planet TV Gorske sanje
0,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gorske sanje

Pred kamero ljubimca, zasebno pa "kot brat in sestra" #video

0,97

termometer

Dario Nožić Serini in Vesna Ponorac, ki v Gorskih sanjah igrata mlad zaljubljen par Roka in Matejo, zaradi snemanj skupaj preživita veliko časa. Ravno zato, ker je Mateji in Roku tudi zasebno uspelo splesti prijateljsko vez, je tudi igranje intimnih prizorov preprosto.

Gorske sanje | Foto:

Ekipa oddaje Dan. je obiskala snemalno prizorišče serije Gorske sanje in preverila, kako se soigralci razumejo med sabo. "Napete prizore lahko lažje odigraš z igralskimi kolegi, ki jim zaupaš," je povedal Jure Ivanušič, ki v Gorskih sanjah igra Simona Starmana, čigar ženo upodablja Alenka Tetičkovič. "Z Alenko sva bila sošolca in pred davnimi leti celo delala prvo predstavo skupaj," je dodal Jure.

Vesna: Nenehno se učim, ali tekste ali pa za šolo

Ker serijo snemajo vsak dan, se morajo igralci naučiti kar veliko teksta. "Nenehno se učim, ali tekste ali pa za šolo," nam je povedala glavna igralka Vesna Ponorac, ki hkrati priznava, da se je sama odločila za to pot, igralstvo pa ji je v velik izziv in hkrati v zadovoljstvo.

Gorske sanje | Foto:

Dario: Znati moraš opazovati druge

Snemanje je za igralca na začetku kariere lažje, če ima ob sebi prekaljene igralske mačke, od katerih sta se veliko naučila tudi Vesna in Dario Nožić Serini: "Mislim, da je največja umetnost to, da znaš opazovati druge, še posebej ljudi, ki so že dolgo v tem poklicu," pravi Dario, ki igra Roka Starmana.

Zaljubljenca z ekrana se odlično razumeta tudi v zasebnem življenju. "Super se razumeva, ravno sva se pogovarjala, da sva kot brat in sestra," nam je povedal Dario. Da ekipa dobro sodeluje, je videti tudi v premorih med snemanji prizorov, ko je čas za sprostitev in smeh.

Gorske sanje so na sporedu od ponedeljka do petka ob 20.00 na Planet TV.

 

Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 31
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin