SiolNET. Planet TV Gasilci
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Padci, jeza, smeh, sreča in razočaranje, vse to je del gasilstva

0,01

termometer

Jutri, 20. novembra ob 20. uri, ne zamudite zadnje oddaje pred finalom oddaje Gasilci. Videli bomo najbolj zanimive trenutke, ki jih je ujela kamera na tekmovanju velikega gasilskega izziva. 

Gasilci Planet TV Kdo bo prejel donacijo 30 tisoč evrov in ugled? #video #foto

Sedem prostovoljnih gasilskih društev je pred tedni vstopilo v Ognjeno areno. Naš veliki gasilski izziv so sprejeli le najbolj pogumni gasilke in gasilci. Vse to z namenom, da bi nam pokazali, kaj vse doživijo na intervencijah, in da bi razkrili svoje gasilske veščine. V športnem duhu in z nagrado: zlato čelado in donacijo v vrednosti 30 tisoč evrov za najboljše. Opravka so imeli tako z višino, ovirami in ognjem kot tudi z vodo.

 

Bilo je ognjevito, zdaj pa smo tik pred koncem. Ostali sta le še dve društvi, PGD Dragatuš in PGD Leskovec, ki se bosta prihodnjič pomerili v finalu.

Kaj vse je teh sedem društev preživelo med tekmovanjem in kako se na finale pripravljajo finalisti, pa v jutrišnji oddaji Gasilci. Bodite z nami!

Oddaja Gasilci je na sporedu ob petkih ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV "To je psihološka vojna" #video Gasilci Planet TV Voditeljica pogreša druženja, a se trenutno ukvarja s tem #foto Gasilci Planet TV Kako so povezani učiteljica matematike in gasilci? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin