SiolNET. Planet TV Gasilci
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Bi znali pravilno ravnati v primeru požara? #NagradnaIgra

0,13

termometer

Danes je mednarodni dan gasilcev, zato si boste na Planetu lahko ogledali predstavitveno oddajo Gasilci, s katero se bomo poklonili požrtvovalnemu delu in vrhunski pripravljenosti prostovoljnih gasilcev in gasilk. Za vas pa smo pripravili tudi posebno nagradno igro, s katero želimo ozavestiti ljudi o pomembnosti vloge gasilcev v naši družbi in da lahko tudi sami, z odgovornim vedenjem, vsaj malce pripomoremo k temu, da jim pomagamo.

Nagradna igra je zaključena!

Izžrebani nagrajenci so:

Gallus gasilni aparat Gloria PD s prahom ABC (2 kg) prejmeta:

  1. Drago Ulčnik
  2. Jure Bogovič

Sodelovalna družabna igra Gasilska brigada (resnični heroji), Resnični heroji, ki jo podarja podjetje Value add games prejmejo:

  1. Suzana Kukovica
  2. Aljoša Kompare
  3. Marija Pirnat
Gasilci Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv!

Požrtvovalno delo gasilcev je prepogosto premalo cenjeno. Njihova obširna znanja in veščine boste lahko spoznali tudi v nocojšnji oddaji Gasilci, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu. Za vse, ki bi se radi potegovali za privlačne nagrade, pa smo pripravili spodnje nagradno vprašanje.

Nagrade

Gasilci

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali 5 nagrajencev. Dva bosta prejela Gallus gasilni aparat Gloria PD s prahom ABC (2 kg), trije pa Sodelovalno družabno igro Gasilska brigada - Resnični heroji, ki jo podarja podjetje Value add games.

Pravila in pogoji nagradne igre.

Nocoj ob 21. uri ne zamudite predstavitvene oddaje Gasilci, že ob 20. uri pa bo na sporedu kviz Milijonar, v katerem se bodo za dobrodelni namen v znanju prav tako pomerili slovenski gasilci.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin