SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Velika junakinja šova se je poslovila v solzah #video

2,10

termometer

FITTEST FAMILY |  | Foto:

Gledalcem so se najverjetneje orosile oči, ko so gledali 14-letno junakinjo šova, kako se poslavlja od nadaljnjega tekmovanja v oddaji Fittest Family. Tia je na koncu vseeno povedala, da je v šovu neizmerno uživala in upa, da bo skupaj z družino še kdaj doživela kakšno podobno preizkušnjo.

Družina Podobnik je po napeti borbi na izločilnem dvoboju morala zapustiti šov Fittest Family. Vsega pa je bila kriva vreča, ki je Tii ni uspelo vreči na streho kontejnerja. Čeprav se je trudila po svojih najboljših močeh, ni bila dovolj močna, da bi s svojimi 36 kilogrami vrgla vrečo, težko 10 kilogramov, tako visoko.

Mama Andreja in trenerja akrobata Filip in Blaž so jo ves čas spodbujali, toda sčasoma se je Tia utrudila in prenehala verjeti, da ji lahko uspe. Ko je začela jokati, pa se je mama Andreja odločila, da je bilo dovolj in da družina zaključuje izziv. Podobniki so v tem izzivu ostali brez točk in morali v eliminator, kjer pa je bila po sodniški odločitvi boljša družina Buza.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.  Že v sredo, 12. junija, pa je na sporedu tudi VELIKI FINALE šova Fittest Family. Ne zamudite!
  Fittest Family Planet TV Tia ponovno dokazala, da je kraljica šova #video Fittest Family - Tia Podobnik Planet TV Tia Podobnik: Z droga bi lahko visela še dlje! FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajša tekmovalka Tia s svojo potezo osupnila celo trenerje #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin