SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Zaradi te poškodbe je moral zapustiti šov #foto

2,87

termometer

Fittest Family |  | Foto:

Zelo priljubljena družina Jarc, ki osvaja srca gledalcev s svojo srčnostjo in nasmehom na obrazu, ko se borijo s poligoni, so v prejšnjem tednu ostali brez enega člana. Najstarejšega sina Jerneja je moral zamenjati brat Janže.

Fittest Family Planet TV Družina, ki jo poganja adrenalin #foto

Zahtevni poligoni v šovu Fittest Family so terjali že kar nekaj poškodb in nekatere družine so morale za poškodovane člane najti celo zamenjave. Tudi slovenska družina Križman je morala poseči po dveh zamenjavah.

Poškodba, zaradi katere je moral Jernej Jarc zapustiti tekmovanje v oddaji Fittest Family. | Foto: Poškodba, zaradi katere je moral Jernej Jarc zapustiti tekmovanje v oddaji Fittest Family.

V tem tednu pa so gledalci lahko opazili, da je prišlo do menjave tudi v družini Jarc. Najstarejšega sina Jerneja je zamenjal brat Janže. Za Jerneja pa ni bila usodna poškodba na poligonih najzahtevnejše družinske preizkušnje, temveč plezanje v steni.

Med aktivnostjo si je namreč strgal biceps, zaradi česar je bilo zanj nemogoče, da bi družini lahko še vedno pomagal na izzivih v oddaji. Jernej nam je zaupal, da je z roko zdaj že vse v najlepšem redu, luknja v bicepsu pa ostaja.

Veliki finale oddaje Fittest Family je na sporedu že v sredo, 12. junija, ob 21. uri. Ali se bo uspelo tja prebiti tudi kateri od preostalih dveh družin, pa bo jasno v prihodnjih dneh.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri. Že v sredo, 12. junija pa bo na sporedu VELIKI FINALE! Ne zamudite!
FITTEST FAMILY Planet TV Svojo moč je dokazala tudi mama Brigita #video Fittest Family Planet TV Gesta bratov Jarc spet privabila gledalcem solze v oči #video Fittest Family Planet TV Gesta, ki je ganila celotno ekipo šova: Takih otrok bi si želel vsak starš #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin