SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FITTEST FAMILY

Gesta bratov Jarc spet privabila gledalcem solze v oči #video

1,08

termometer

Fittest Family |  | Foto:

V oddaji Fittest Family smo bili priča še eni zelo lepi gesti bratov družine Jarc. Na poligonu, na katerem so glavno vlogo morale prevzeti ženske, mami Brigiti Jarc ni uspelo preplezati visoke ovire, česar ji sinovi niso niti najmanj zamerili.

Na poligonu, ki sicer ni več odločal o usodi družine Jarc, saj so na prejšnjih dveh izzivih gladko zmagali, se je kot prva na pot pognala mama Brigita Jarc. Na začetku se je dobro borila, nato pa ji je zmanjkalo moči in visoki zid je bil zanjo pretežka ovira.

Kljub temu, da jim ni uspelo končati izziva, so bili sinovi ponosni na mamo in trud, ki ga je vložila. Z besedami, ki so ji jih namenili po koncu izziva, pa so se bratje Jarc še bolj zasidrali v srca gledalcev šova Fittest Family. Več v videu.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajši Jarc nasmejal družino z izjavo o svoji moškosti #video FITTEST FAMILY Planet TV Slovenska družina gladko premagala hrvaške, skrbela jih je samo pričeska #video Fittest Family Planet TV Gesta, ki je ganila celotno ekipo šova: Takih otrok bi si želel vsak starš #video

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin