SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za pripravo na vlogo je igralec ubral poseben pristop #video

0,02

termometer

Damon Wayans

Nocoj si boste na Planetu ob 22.30 lahko ogledali družinsko pustolovščino z naslovom Major Payne. V glavni vlogi bo nastopil igralec Damon Wayans, v nadaljevanju pa si lahko preberete, kaj je v intervjuju o filmu razkril o nastajanju te uspešnice in pa svoji vlogi.

Damon Wayans igra v filmu v vlogi majorja Bensona Winifreda Payna, ki je čustveno ne ravno najbolj uravnovešen vojni veteran in pravi ubijalski stroj. S ponosom je služil svoji domovini, ko pa zmanjka sovražnikov, ga odslovijo in tako se mora privaditi na življenje v civilu. Kmalu ima pred seboj nov izziv. Skupino nediscipliniranih in nezainteresiranih otrok mora spremeniti v bojevnike ter jih popeljati do zmage na mladinskih vojaških igrah. Mu bo uspelo?

Damon Wayans je v začetku intervjuja najprej razkril, da njegovi otroci niso ravno najbolj navdušeni, ko se mora pripravljati na vlogo, po tem pa je dodal še: "Ljudje te doma ne obravnavajo kot zvezdo. Večkrat slišim, naj odnesem smeti kot kaj drugega."

Jutro na Planetu Planet TV Prva družinska fotografija televizijskega voditelja #foto

Igralec je nato spregovoril o tem, kako je za vlogo izoblikoval glas majorja Payna, ta je namreč kombinacija dveh glasov oseb, s katerima je že sodeloval. Ob tem je poudaril, da je lahko glas prevzel brez posebnih priprav in da to zanj ni pomenilo ovire. Je pa Damon razkril, da je pred snemanjem pogledal veliko filmov s podobno vsebino, da je tako lahko bolje spoznal vlogo vojaškega inštruktorja vaj.

"Odšel sem tudi v vojaško bazo Camp Pendleton, kjer sem preživel en teden in tudi intervjuval nekatere od teh norcev," kot je z nasmehom označil inštruktorje. Razkril je tudi, kaj se je od njih naučil: "Gre za miselno igro, s katero te poskušajo pripraviti, da nekaj narediš ali pa da te zlomijo." V nadaljevanju je pojasnil, da je bistveno, da postaneš marinec tako s svojimi dejanji kot s svojo miselnostjo. "Postati moraš marinec, ki ostaja zbran in osredotočen ne glede na dogajanje okoli," je še dodal.

Doc - v dobrih rokah Planet TV Postavni zvezdnik: Če se ne bi zadrževal, bi danes tehtal 200 kilogramov

Damon je v nadaljevanju intervjuja priznal, da se je med nastajanjem filma zelo zabaval, čeprav pogoji za snemanje niso bili idealni: "Bilo je zelo vroče in vlažno. Dva tedna smo snemali pri 41 °C in 98 odstotkih vlažnosti." V nadaljevanju intervjuja je novinar igralca povprašal še o tem, ali se lažje vživi v vlogo po tem, ko si obleče ustrezen kostum. Damon je dejal: "Da, zagotovo je precej lažje postati oseba, ki jo igraš. Pravzaprav se šele na prizorišču snemanja vsi delčki tvoje vloge povežejo v smiselno celoto."

Novinarja je nato zanimalo, ali pogoste ponovitve snemanja prizorov ukradejo zabavo in užitek. "Ne. 10 let sem delal kot komik, zato imam pred seboj vedno navidezno občinstvo, lahko pa tudi predvidim, kako smešno bo videti neka stvar. Predvsem pa zelo rad igram in ob tem improviziram. Ob vsaki ponovitvi se tako spomnim še kaj novega. Zame ni nikoli dovolj samo napisan scenarij, četudi sem jaz njegov avtor," je razkril igralec.

Milijonar Planet TV Poglejte, kakšen dosežek je Damjanu Murku uspel v Milijonarju #video

V nadaljevanju intervjuja je igralec razkril, da svojo humornost črpa zlasti iz opazovanja značajev drugih ljudi. "Nato vidiš, kaj je res zabavno in kako lahko to povzdigneš na drugo raven," je še pojasnil. Damon je nato dodal, da četudi velja za komika in človeka, ki mora ljudi nasmejati, nikoli ne čuti pritiska. "Zabaven sem samo takrat, ko se sam odločim, da želim biti. Enkrat sem polil človeka, ki je nenehno želel, da ga zabavam. To je bilo zabavno meni," je priznal z nasmehom. Ob koncu pa je dodal še to, da sicer zelo redko pije, ker se zatem počuti neprijetno.

Ves intervju si lahko pogledate v posnetku spodaj:

Družinsko pustolovščino Major Payne, v kateri bo Damon Wayans nastopil v glavni vlogi, si boste lahko na Planetu ogledali nocoj ob 22.30. Več ekskluzivnih vsebin pa lahko najdete tudi na Planeteka.si.

Saša Einsiedler Planet TV S tem se danes ukvarja Saša Einsiedler #video bruce willis Planet TV Tega o igralcu gotovo še niste vedeli! Kaya Scodelario Planet TV Igralko je bilo strah priti na prvo snemanje te uspešnice brad pitt Planet TV Brad Pitt začenja novo kariero v glasbeni industriji
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin