SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vas zanima, kako je posneti film samo z žensko igralsko zasedbo?

0,02

termometer

Meg Ryan |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.45 ogledali komično dramo Ženske (The Women). V glavni vlogi bo poleg Annette Bening in Eve Mendes nastopila tudi Meg Ryan, ki je v enem izmed intervjujev razkrila, zakaj je na snemanju tega projekta vztrajala skoraj 15 let in pa kako je bilo snemati film z igralsko zasedbo, ki so jo sestavljale same ženske.

Komična drama Ženske je nastala na podlagi istoimenske gledališke igre, ki jo je napisala Clara Boothe Luce, film pa je režirala Diane English. Njegova glavna posebnost je nedvomno to, da igralsko zasedbo sestavljajo same ženske, o čemer je glavna igralka Meg Ryan dejala:

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

"Na snemanju ne bi mogle bolj uživati. Medtem ko smo se zabavale, smo se spodbujale, predvsem smo se med seboj poslušale. Pred snemanjem se sicer nismo poznale, ampak hitro smo stkale vez, saj smo se lahko pogovarjale o igralskih izkušnjah in otrocih. Obenem so si vse tako različne, da je vsaka pomembno prispevala svoj košček k celi sestavljanki."

Družinski dvoboj Planet TV To v Družinskem dvoboju ni uspelo še nikomur #video

Meg se je sicer trudila posneti novejšo verzijo tega filma že od leta 1994, a so takrat projekt morali opustiti zaradi težav z usklajevanjem urnika. Kaj je ohranjalo njeno zanimanje toliko časa? "Mislim, da so ženske del družbe, ki je zelo zanimiv in kompliciran ter zabaven. Obenem so moje prijateljice pomemben del mojega življenja in vedno sem bila prepričana, da je zgodba o tem, kaj sledi, ko se ženske razidejo, zelo zanimiva. Obenem zgodba prinaša novost, saj jo povedo samo ženske, za nameček pa so tudi karakterji polni življenjskih napak."

Planet Vau Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video

Glavna igralka je to podrobneje pojasnila na svojem primeru, saj igra v vlogi ženske, ki jo je odpustil lasten oče, njen mož jo vara, izda jo najboljša prijateljica … Ob premagovanju vsega tega postane seveda bistvena pomoč prijateljic, za kar je Meg priznala, da se tudi ona v zasebnem življenju nenehno obrača po nasvete k njim, ko se znajde v težkih situacijah.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

V zaključku je povedala še, kako se je ujela s svojo soigralko Annete Bening, s katero pred tem še ni igrala: "Bilo je, kakor da bi igrala tenis z nekom boljšim od sebe. Z vsakim prizorom sem postajala boljša. Vedno sva se zabavali, obenem pa me je s svojimi izjavami tudi vedno presenečala. Zelo je pametna in zelo zabavna."

Komično dramo Ženske (The Women) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.45! Pred tem pa ne zamudite še romantične komedije Moj lažni mož (Overboard), ki se bo pričela ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Tanja Žagar Planet TV Tanja Žagar s solzami v očeh spregovorila o pokojni mami #video Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina Santos Planet TV To je razlog, da je nova nevesta v šovu na poroko prispela s triurno zamudo Poroka na prvi pogled: Avstralija, Kate in Matt Planet TV Novi ženin je svojo nevesto primerjal s čebulo
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin