SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik je kar sam posnel najbolj vratolomne prizore

0,79

termometer

Planet TV

Nocoj ob 21. uri si boste na Planet 2 lahko ogledali film Bournova zapuščina (The Bourne Legacy), v katerem se je v glavni vlogi namesto Matta Damona preizkusil Jeremy Renner, igralec, ki je bil že dvakrat nominiran za prestižno nagrado oskar. Zanimivo je, da je Renner večino vratolomnih prizorov odigral kar sam. 

Jeremy Renner, ki je v četrtem filmu o Jasonu Bournu v glavni vlogi nadomestil Matta Damona, je kar 95 odstotkov vseh kaskaderskih prizorov odigral sam. Izjema so bile le nekatere kaskaderske točke z motorjem. To se je na koncu izkazalo tudi kot zelo pametna poteza, saj je ravno pri snemanju teh prizorov eden od kaskaderjev utrpel nekaj lažjih poškodb. 

Srečno samski Planet TV Igralka razkrila: Družina in prijatelji ob žgečkljivih prizorih raje gledajo stran

"Vsak snemalni dan je bil fizično zahteven, vendar je bilo delo zelo vznemirljivo. Če sem čutil, da bi lahko neko stvar naredil boljše, sem zahteval, da to posnamemo še enkrat. Na primer prizor, ko plezam po hiši in nato vanjo vstopim, je bil zelo zahteven, ker ga je bilo treba posneti brez rezov z eno kamero, ki me je spremljala. Posnetek je moral biti brezhiben. Na koncu smo uporabili tretji posnetek, čeprav smo ga na mojo željo posneli kar 25-krat," je o svojih kaskaderskih izzivih povedal igralec.

Planet TV

Film Bournova zapuščina sicer odlikuje tudi izjemna igralska zasedba z Edwardom Nortonom in Rachel Weisz. Rachel je tudi soproga aktualnega Jamesa Bonda Daniela Craiga. Ko jo je ta enkrat obiskal na snemalnem prizorišču, je eden od producentov v šali dejal, da je skoraj neverjetno, da sta na istem mestu dva tako izjemna tajna agenta.

Film Bournova zapuščina (The Bourne Legacy) si lahko ogledate NOCOj ob 21. uri na Planet 2.
Gasilci Planet TV PGD Leskovec - znanje s tekmovanj bo prišlo prav tudi v oddaji Preživetje v divjini Planet TV Takšno prevozno sredstvo si je omislil Brane T. Červek #foto Jasna Kuljaj Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin