Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2022,
14.42

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Ware Hannah Zachary Quinto Friend Rupert

Petek, 30. 9. 2022, 14.42

1 leto, 6 mesecev

Tako je igralec izgubo las za to vlogo spremenil v zabavno doživetje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Hitman: Agent 47 | Foto IMDb

Foto: IMDb

Nocoj ob 22.30 si boste na Planetu lahko ogledali akcijski triler Hitman: Agent 47. V njem bodo v glavnih vlogah nastopili Rupert Friend, Zachary Quinto in Hannah Ware. Rupert Friend je v enem intervjuju razkril, kako se je prvič v karieri znašel v akcijski vlogi in zakaj je v preobrazbi, med katero si je moral pobriti lase, zelo užival.

Exatlon
Planet TV Rozi o izbiri druge dvobojevalke: Saj smo dogovorjeni, kajne?

Film Hitman: Agent 47 je nastal na podlagi videoigre, pripoveduje pa zgodbo o Agentu 47, ki je bil  spočet z genskim inženiringom in tako ustvarjen kot popoln stroj za ubijanje. Predstavlja vrhunec desetletij raziskav in je obdarjen z močjo, hitrostjo, vzdržljivostjo in inteligenco brez primere. Njegova zadnja tarča je korporacija, ki namerava odkriti skrivnost njegove preteklosti in ustvariti vojsko morilcev, še močnejših od njega. S pomočjo mlade ženske (Hannah Ware) se elitni morilec spoprime z razkritji o lastnem izvoru v epski bitki s svojim najsmrtonosnejšim sovražnikom (Zachary Quinto).

Jutro na Planetu
Planet TV "Cilj je zelo nevaren, tam smo vedno padli" #video

Rupert Friend je v intervjuju za Entertaiment Weekly priznal, da je pred začetkom filma tudi on igral videoigrico, kar pa mu ni šlo dobro od rok: "Veliko časa sem potreboval, da sem uspešno osvojil vse ukaze. Srčno upam, da sem se v filmu precej bolje odrezal," je še dodal.

Jutro na Planetu
Planet TV Po Exatlonu: Kot da sem se zbudil iz sanj #video

Za uprizoritev Agenta 47 je moral Rupert drastično spremeniti svoj videz − obriti si je moral namreč glavo. "Pred začetkom preobrazbe sem imel dolge, razmršene lase. Med britjem las smo vsako vmesno fazo dokumentirali s fotografijo, saj sem želel videti, kakšen bi bil z določeno dolžino. Igrali pa smo se tudi z brki in brado ter testirali vse možne kombinacije. Tako je bil celoten dan moje preobrazbe zelo zabaven," je razkril.

Rupert Friend po preobrazbi v vlogi Agenta 47. | Foto: IMDb Rupert Friend po preobrazbi v vlogi Agenta 47. Foto: IMDb Igralec se je z igranjem te vloge prvič preizkusil v snemanju akcije. Novinarja je zanimalo, zakaj se je odločil za tak preskok. "Tega nisem planiral. Mislim, da je načrtovanje kariere v filmski industriji povsem odveč. Sam sem se že pri 20 letih odločil, da se bom prepustil toku, ki me je tako pripeljal tudi do akcije," je pojasnil. Razkril pa je tudi:

"Zanimivo se mi zdi samo, da se je to zgodilo šele zdaj, saj me je pri sedmih letih prav akcijski film o Indiani Jones tako navdušil, da sem se odločil, da bom postal igralec."

Exatlon
Planet TV Tako napetega dvoboja še nismo spremljali #video

Glavni igralec pa je novinarju za konec odgovoril še na vprašanje, kaj bi kot sedemletnik storil, če bi mu povedali, da bo igral v filmu Hitman: Agent 47. "Povsem bi znorel od veselja, predvsem zato, ker bi vedel, da bi lahko počel vse te stvari in streljal s pištolo."

Akcijski triler Hitman: Agent 47 si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.30. Pred tem pa si lahko ogledate še zabavno satirično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem, ki se bo začela ob 21.30. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Kakšna smola: še ena tekmovalka se je poškodovala na istem mestu #video
Exatlon
Planet TV Exatlonovka o razpadu ljubezenske zveze: Oba sva jokala kot dež #video
Exatlon
Planet TV Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte