SiolNET. Planet TV Exatlon
1,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Kakšna smola: še ena tekmovalka se je poškodovala na istem mestu #video

1,09

termometer

Triglav in Jadran sta se pomerila še na drugi tekmi za obstoj v tem tednu. Toda napeto tekmo je zasenčila še ena poškodba. Na istem mestu se je v letošnji sezoni že poškodovala ena tekmovalka.

Exatlon Planet TV Ste videli, kako je orkan Fiona uničil poligone Exatlona? #video

Prvo tekmo za obstoj v tem tednu je ekipa Jadran dobila gladko, z izidom 10:2, kar je vneslo kar nekaj nemira v ekipo Triglav, za katero je bil to že drugi zaporedni poraz. Po tekmi je Kaja Bajda že izvedela, da se bo kot statistično najslabša tekmovalka med dekleti v rdeči ekipi morala za obstanek v šovu boriti vsaj v internem izločitvenem dvoboju.

Exatlon Planet TV Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci

Nova tekma za obstanek je potekala na poligonu Apokalipsa. Napeto dogajanje med tekmo pa je prekinila nepričakovana poškodba novinke Maje iz rdeče ekipe.

Na istem mestu kot ob prvem nastopu Teja Kralj je tudi ona pri doskoku v notranjost avtobusa začutila bolečino in obležala na blazini. Preostali tekmovalci so za trenutek obnemeli, nato pa hitro stekli do nje, ob njej je bila takoj tudi zdravniška služba. Tekma je bila takoj prekinjena, tekmovalka pa je poligon zapustila v reševalnem vozilu. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Exatlonovka o razpadu ljubezenske zveze: Oba sva jokala kot dež #video

Kako resna je poškodba tekmovalke in ali se bo lahko vrnila na poligone?

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.  

Exatlon Planet TV Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin