Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 1. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

Natisni članek

Planet TV Umori na podeželju John Nettles

Četrtek, 5. 1. 2023, 8.00

1 leto, 3 mesece

Tako je bil zvezdnik videti prej… Bi ga prepoznali?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

Na Planetu si lahko vsak četrtek in petek ob 19.45 ogledate epizodo priljubljene dramske serije Umori na podeželju (Midsomer Murders). Deseta sezona se nocoj končuje, že jutri pa jo bo nadomestil prvi del enajste! V glavni vlogi bo še naprej igral John Nettles, o katerem v nadaljevanju razkrivamo, kako je začel svojo kariero.

John Nettles, ki danes šteje že 79 pomladi, je v seriji Umori na podeželju (Midsomer Murders) začel igrati že leta 1997, v vlogi glavnega detektiva Toma Barnabyja pa na televizijskih zaslonih ostal vse do leta 2011. Četudi je bila to ena od najpomembnejših vlog, po katerih se ga bodo oboževalci večno spominjali, pa je imel uspešno kariero že pred snemanjem te dramske serije.

John Nettles na začetku svoje kariere. | Foto: IMDb John Nettles na začetku svoje kariere. Foto: IMDb Med študijem je nastopal v bolj amaterskih predstavah, kmalu po tem pa se je John pridružil gledališču Royal Court Theatre in začel svojo kariero na odru. John je hitro zatem dobil svojo prvo filmsko vlogo v ameriškem filmu One More Time, le eno leto pozneje pa še redno vlogo v televizijski drami A Family At War, ki so jo predvajali dve leti.

John Nettles v vlogi Jima Bergaraca. | Foto: IMDb John Nettles v vlogi Jima Bergaraca. Foto: IMDb Nato pa je sledila pomembna prelomnica v njegovi karieri. Leta 1981 je namreč dobil glavno vlogo v seriji Bergerac. Tudi tam je kar deset let igral policijskega detektiva, Jima Bergeraca, in prvič osvojil srca na milijone oboževalcev. Po letu 1991 se je ponovno vrnil na gledališke odre, vse dokler mu ni poti prekrižalo že omenjeno sodelovanje v seriji Umori na podeželju.

V tej seriji boste gledalca lahko še naprej vsak četrtek in petek ob 19.45 spremljali tudi na Planetu. Nocoj se končuje deseta sezona, že jutri pa ji sledi prvi del enajste! Ne zamudite, napeto bo!

Priljubljeno serijo Umori na podeželju lahko na Planetu spremljate vsak četrtek in petek ob 19.45! Ne zamudite pa tudi akcije Dovoljenje za ubijanje (Licence to Kill), ki se bo začela ob 22. uri. Več vsebin si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Planet TV
Planet TV Zaroka v Grčiji je odpadla zaradi dinozavra #video
Milijonar
Planet TV Poglejte, koliko so znani Slovenci v Milijonarju zbrali za dober namen #video
License To Kill, James Bond
Planet TV Kaskaderski prizori v tem Bondovem filmu veljajo za ene od najbolj osupljivih
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte