SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ta zvezdnik ima doma svoj tank #video

0,55

termometer

Arnold Schwarzenegger
Foto: Getty Images

Nocoj ob 22.25 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko kriminalko z naslovom Sabotaža (Sabotage), v kateri bo v glavni vlogi nastopil Arnold Schwarzenegger. Igralec je v intervjuju razkril, da ima v lasti tank in za kakšen namen ga uporablja.

Zvezdnik Arnold Schwarzenegger bo v filmu Sabotaža (Sabotage) zaigral v vlogi odločnega veterana, ki vodi posebno ekipo agentov urada za boj proti drogam. Ti v boju proti preprodajalcem drog ne poznajo usmiljenja in za seboj vedno pustijo popolno uničenje. Zvezdnik je v intervjuju priznal, da je bilo po celodnevnem snemanju tovrstnih akcijskih prizorov krasno priti domov in s tankom na podoben način uničevati stvari.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Arnold Schwarzenegger je namreč ponosni lastnik vojaškega oklepnega vozila, ki ga je odkupil od avstrijske vojske, v kateri je opravljal obvezno enoletno služenje pri svojih 18. letih. Iz Avstrije ga je v Ameriko prepeljal z ladjo, za transport pa je moral plačati 20 tisoč ameriških dolarjev- "Verjetno sem edini, ki je kupil tank in ga pripeljal domov iz vojske," je nasmejano dejal igralec.

Igralec je ponosen lastnik oklepnika. Igralec je ponosen lastnik oklepnika.

"Kot lastnik tanka v vožnji z njim zelo uživam. Uporabljam pa ga predvsem za zbiranje denarja. Nazadnje smo uničevali stvari s tankom in tako zbrali milijon ameriških dolarjev za izvenšolske programe." V enem od intervjujev je dejal tudi, da s tankom spodbuja otroke, da ostajajo v šoli. "Če otroci preživijo cel dan v šoli, dobijo za nagrado vožnjo v mojem tanku," je še razkril.

V spodnjem videu pa si lahko ogledate tudi reklamo, v kateri Arnold Schwarzenegger vabi k udeležbi uničevanja stvari s svojim tankom in tako zbira sredstva za dobrodelne projekte:

Akcijsko kriminalko Sabotaža (Sabotage), v kateri igra Arnold Schwarzenegger, si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 22.25.

Exatlon Planet TV Mikič bo moral še četrtič v izločitveni dvoboj #video Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan Zlata žoga Planet TV Zlata žoga 29. novembra v živo na Planet 2
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin