Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 11. 2021,
8.39

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

3

Natisni članek

kriminalka akcija sabotaža Arnold Schwarzenegger

Petek, 26. 11. 2021, 8.39

2 leti, 5 mesecev

Ta zvezdnik ima doma svoj tank #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

3

Arnold Schwarzenegger | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nocoj ob 22.25 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko kriminalko z naslovom Sabotaža (Sabotage), v kateri bo v glavni vlogi nastopil Arnold Schwarzenegger. Igralec je v intervjuju razkril, da ima v lasti tank in za kakšen namen ga uporablja.

Zvezdnik Arnold Schwarzenegger bo v filmu Sabotaža (Sabotage) zaigral v vlogi odločnega veterana, ki vodi posebno ekipo agentov urada za boj proti drogam. Ti v boju proti preprodajalcem drog ne poznajo usmiljenja in za seboj vedno pustijo popolno uničenje. Zvezdnik je v intervjuju priznal, da je bilo po celodnevnem snemanju tovrstnih akcijskih prizorov krasno priti domov in s tankom na podoben način uničevati stvari.

Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Arnold Schwarzenegger je namreč ponosni lastnik vojaškega oklepnega vozila, ki ga je odkupil od avstrijske vojske, v kateri je opravljal obvezno enoletno služenje pri svojih 18. letih. Iz Avstrije ga je v Ameriko prepeljal z ladjo, za transport pa je moral plačati 20 tisoč ameriških dolarjev- "Verjetno sem edini, ki je kupil tank in ga pripeljal domov iz vojske," je nasmejano dejal igralec.

Igralec je ponosen lastnik oklepnika. | Foto: Igralec je ponosen lastnik oklepnika.

"Kot lastnik tanka v vožnji z njim zelo uživam. Uporabljam pa ga predvsem za zbiranje denarja. Nazadnje smo uničevali stvari s tankom in tako zbrali milijon ameriških dolarjev za izvenšolske programe." V enem od intervjujev je dejal tudi, da s tankom spodbuja otroke, da ostajajo v šoli. "Če otroci preživijo cel dan v šoli, dobijo za nagrado vožnjo v mojem tanku," je še razkril.

V spodnjem videu pa si lahko ogledate tudi reklamo, v kateri Arnold Schwarzenegger vabi k udeležbi uničevanja stvari s svojim tankom in tako zbira sredstva za dobrodelne projekte:

Akcijsko kriminalko Sabotaža (Sabotage), v kateri igra Arnold Schwarzenegger, si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 22.25.

Exatlon
Planet TV Mikič bo moral še četrtič v izločitveni dvoboj #video
Osebno z Valentino Plaskan
Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan
Zlata žoga
Planet TV Zlata žoga 29. novembra v živo na Planet 2
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Ne spreglejte