Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 7. 2022,
8.56

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Steven Seagal

Nedelja, 3. 7. 2022, 8.56

1 leto, 9 mesecev

Ta igralec ne zna držati jezika za zobmi, kar ga v življenju tepe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Steven Seagal | Foto IMDb

Foto: IMDb

Nocoj ob 21.40 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko kriminalko Zaznamovan za smrt (Marked for Death), v kateri v glavni vlogi nastopa Steven Seagal. V enem izmed intervjujev je spregovoril o tem, kako v zahvalah ni bil izpostavljen kot delni pisec scenarija in kako ga v življenju tepe, ker ne zna držati jezika za zobmi.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Steven Seagal bo v akcijski pustolovščini Zaznamovan za smrt (Marked for death) nastopil v vlogi Johna Hatcherja, nekdanjega agenta agencije DEA, ki se po dolgem času vrne domov. Svojo staro sosesko najde popolnoma uničeno, krivec za opustošenje pa je preprodajalec mamil Screwface. Ta je prav Hatcherja in njegovo družino zaznamoval za smrt. Vendar Screwface očitno ne ve, da ima opravka s Stevenom Seagalom …

Steven Seagal v prizoru iz filma Zaznamovan za smrt | Foto: IMDb Steven Seagal v prizoru iz filma Zaznamovan za smrt Foto: IMDb

V enem izmed intervjujev je Steven Seagal priznal, da je pisanje scenarijev ena njegovih večjih strasti, s katero se zelo rad ukvarja in za katero misli, da jo opravlja najboljše. Igralec je poudaril, da je bil udeležen pri pisanju scenarija za film Zaznamovan za smrt (Marked for Death), česar glavni vodje snemanja niso prepoznali, kar je pojasnil: "Za to sicer nisem dobil nobenih zaslug, ker so scenaristi običajno takšni, da igralcev pri svojem delu ne jemljejo resno. O tem bi lahko rekel samo, da ne marajo igralcev, ki mislijo, da so scenaristi. Enako velja tudi za režiserje. Na žalost tako gledalci ne bodo nikoli vedeli, da sem večino scenarija napisal sam."

Nova priložnost
Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Novinar se je ob tem spotaknil ob direktnost igralca, zato ga je zanimalo, kolikokrat ga je ta že privedla v težave. Steven Seagal je priznal, da se je v negativni situaciji znašel ravno dan pred intervjujem: "Prijatelj mi je zaradi moje neposrednosti sprašil zadnjico." Za zaključek je razkril še, da je zelo zvesta oseba, ki je najbolj naklonjena ljudem, ki mu stojijo ob strani tudi ob najtežjih trenutkih. Ob tem je izpostavil, da močno ceni tudi glavne producente filma Zaznamovan za smrt (Marked for Death), saj so med snemanjem poslušali njegova mnenja in komentarje.

Akcijsko kriminalko Zaznamovan za smrt (Marked for Death) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.40! Pred tem ne zamudite še ene akcijske kriminalke Želja po maščevanju (Death Wish), ki se bo pričela ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Planet Vau
Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Daniel
Planet TV Novopečeni mož je bil pred šovom odvisen od …
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Kate in Matt
Planet TV Novi ženin je svojo nevesto primerjal s čebulo
Hajdi in Anže
Planet TV Hajdi in Anže: Nihče, ki je v življenju dal, ni postal reven #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte