SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S tem je Ryan Gosling vzbudil ljubosumje pri slavnem pevcu #foto

0,03

termometer

Nocoj ob 19.45 si boste na Planetu v premieri meseca lahko glasbeno romantični film Dežela La La (La La Land). V njej bo poleg Emme Stone v glavni vlogi nastopil tudi Ryan Gosling, sodeloval pa bo tudi znani glasbenik John Legend. Ta je razkril, zakaj mu je Ryan Gosling med snemanjem filma vzbudil ljubosumje.

Dežela La La (La La Land) je glasbeno romantični film, ki se lahko pohvali s kar šestimi oskarji. Emma Stone in Ryan Gosling v filmu igrata dve sorodni duši, ki v Hollywoodu iščeta svojo prihodnost, vendar med tem odkrijeta nekaj veliko bolj dragocenega.

Ryan Gosling in Emma Stone | Foto: IMDb Ryan Gosling in Emma Stone Foto: IMDb

V filmu sodeluje tudi glasbenik John Legend, ki sicer slovi kot pianist, za potrebe snemanja filma pa se je za svojo vlogo moral naučiti igranja kitare. "Naučil sem se jo igrati le toliko, da je bilo videti, kot da jo zares obvladam," je razkril John Legend.

John Legend | Foto: IMDb John Legend Foto: IMDb

V resničnem življenju sta vlogi Johna Legenda in Ryana Goslinga zamenjani, saj je John pianist, Ryan pa kitarist. Zaradi tega se je moral tudi Ryan Gosling naučiti igranja klavirja. Skladb se je učil dva tedna, in tako je vadil vsak dan po dve uri. To se mu je močno obrestovalo, saj se je vse skladbe naučil na pamet in zato ni potreboval pomoči računalniške grafike za prizore, v katerih igra na klavir, ali pa dvojnika, četudi je bil ta že pripravljen na snemanje prizora.

Ryan Gosling | Foto: IMDb Ryan Gosling Foto: IMDb

Ryan Gosling se je torej igranja na klavir naučil izjemno hitro. S tem je vzbudil ljubosumje pri glasbeniku Johnu Legendu, ki je priznal: "Sicer je vložil kar nekaj časa in truda v to, ampak vseeno sem izredno ljubosumen na to, kako hitro je začel dobro igrati klavir. To res ni pošteno." Glasbenik je izpostavil tudi, da se počuti privilegiranega in srečnega, ker je lahko pri tem filmu sodeloval s tako dobrima igralcema, kot sta Emma Stone in Ryan Gosling.

Glasbeno romantični film Dežela La La (La La Land) si boste na Planetu lahko premierno ogledali nocoj ob 19.45. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Helen Mirren Planet TV Igralka razkrila: To je bil zame šok #video Sylvester Stallone Planet TV Na začetku snemanja je imel 106 ameriških dolarjev, na koncu pa kar 22 milijonov MILENA PLEŠKO Planet TV Imate monotono razmerje? Potem upoštevajte ta nasvet strokovnjakinje! #video Ana Maria Mitič Planet TV Tega prava dama nikoli ne razglaša #video Poroka na prvi pogled Planet TV Tako je bila videti nevesta iz Poroke na prvi pogled pred izgubo kilogramov #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter i.n YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin