Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 7. 2020,
13.05

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Katarina Čas Leonardo DiCaprio Martin Scorsese

Četrtek, 9. 7. 2020, 13.05

3 leta, 9 mesecev

To je o golih prizorih v filmski uspešnici povedala Katarina Čas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83
Volk z Wall Streeta

Nocoj ob 21. uri si boste na Planet 2 lahko ogledali filmsko uspešnico Volk z Wall Streeta (The Wolf of Wall Street), ki jo je režiral Martin Scorsese. V glavnih vlogah nastopajo Leonardo DiCaprio, Jonah Hill in Margot Robbie, v stranski vlogi pa tudi slovenska igralka Katarina Čas.

Ko je slovenska igralka Katarina Čas prejela vabilo za avdicijo za stransko vlogo arogantne Chantalle, je v njem dobila tudi opis vloge in krajšega prizora, ki ga je morala posneti doma in nato poslati agenciji. Ker je Chantalle Švicarka, si je v uvodu na posnetku dovolila povedati šalo v švicarski nemščini.

Hitri in drzni 6
Planet TV Tudi to soboto drvimo s Hitrimi in drznimi

"Direktorica castinga mi je šele kasneje povedala, da je prav ta duhovit vložek prepričal tako njo kot Scorseseja, da sem jaz prava za to vlogo," je povedala Katarina za slovenski časnik Delo.

Klepet ob kavi
Planet TV Kako priti na naslovnico Playboya?

Režiser Martin Scorsese je bil tudi na snemanju navdušen nad njenimi improviziranimi vložki. "Prizor, v katerem igram, je po scenariju tekel malo drugače. Na vaji sem po predhodnem razmisleku dodala repliko, ki je bolj poudarila osebnost mojega lika. Jonah Hill, ki je bil s tem prisiljen v improvizacijo, mi je hitro odgovoril, Martin pa je samo pritekel na sceno in dejal, da je bilo to super in da bomo to ohranili tudi v filmu." Omenjeni prizor je vključen tudi v napovednik filma Volk z Wall Streeta.

Katarina Čas, Jonah Hill, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie in Jon Bernthal | Foto: Katarina Čas, Jonah Hill, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie in Jon Bernthal

Katarino so vprašali tudi, ali ji je bilo na snemanju kaj neprijetno, ker je morala pokazati nekaj gole kožo. "Če bi bila edina od vseh nastopajočih, ki bi morala gola snemati prizor, bi, priznam, imela težave s tem. Tako pa je bilo vse v kontekstu zgodbe in nujen del za prikaz razvrata," je povedala slovenska igralka.

Scorsesejevo uspešnico Volk z Wall Streeta, v kateri v eni od stranskih vlog zaigra tudi Katarina Čas, si lahko na Planet 2 ogledate nocoj ob 21. uri.
Črna jadra
Planet TV V seriji igrata tudi njegova žena in brat #foto
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Jure Godler ima za poletje prav posebne načrte
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte