SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Kako priti na naslovnico Playboya?

0

termometer

Klepet ob kavi

Že kar nekaj mesecev se v oddaji Klepet ob kavi pojavlja druga, dodatna voditeljica Neža Bračič. Če ste o njej poskušali kaj poiskati na internetu, ste morda naleteli na njene gole fotografije.

Krivca za te prečudovite umetniške fotografije, Aleša Bravničarja, smo vprašali, kako izbira dekleta za naslovnico: "Ženska mora izražati karizmo, predvsem pa željo za kaj takega. Biti mora dovolj odločna, pripravljena na ta korak, saj je to ogromno premikanje lastnih meja. Svojo intimo odpreti svetu ... Večinoma nam dekleta pišejo sama, po dogovoru z uredništvom pa se odločimo. Glede na to, da je za mano 50 piktorialov in na stotine sanjskih deklet, lahko rečem, da imamo zelo dober pedigre. Dobro smo se odločali in naredili veselje številnim dekletom, ki so si tega želela."

Ali obstajajo pravila, kakšna ženska se lahko fotografira za Playboy? Morda tudi kakšna nenapisana?

"Hugh Hefner je začel s Playboyem tako, da je slikal dekleta iz sosednje ulice, ki so morala ustrezati proporcem in družbenim normam. Jaz imam že tretjič rubriko Resnična dekleta in fotografiram dekleta, ki ne podlegajo družbenim normam, ampak so taka, da so si sama sebi všeč. Taka dekleta najbolj podpiramo. Ne iščemo več idealov, standardov, ker je to čisto 'passe'. Iščemo zdrav duh v zdravem telesu, torej da si ti sam zadovoljen sam s sabo in da to potem tudi pokažeš svetu. To je bila moja iniciativa, dobil sem 100-odstotno podporo pri uredniškem direktorju, predsedniku uprave, pri vseh, pravzaprav. Mislim, da je to pot, po kateri moramo stopiti."

AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljate vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin