SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Saša Lendero se večkrat obrne po podporo in pomoč

0,03

termometer

Saša Lendero
Foto: Klepet ob kavi

Gostje, ki so povabljeni v oddajo Klepet ob kavi, se velikokrat presenečeno odzovejo na postavljena vprašanja … O pevki Saši Lendero smo izbrskali, da ima zelo razvito intuicijo in da ji je blizu duhovna rast, zato smo izkoristili priložnost in iz prve roke izvedeli, kakšen je njen odnos do strahu in minljivosti. 

V oddaji je izdala, da verjame, da se strah nabira na duši in telesu, kar slej ko prej vodi v bolezen. "Življenje je izziv, a obstaja statistika, in sicer da se 98 odstotkov skrbi nikoli ne uresniči. Živimo v zablodi, da nas mora nekaj konstantno skrbeti, kar je zgrešeno."

Klepet ob kavi Planet TV Mesečni energijski pregled za maj

O transcendentalnem, Bogu, angelih in konceptu karme pa je povedala naslednje: 

"Absolutno vedno, kadar sem v težkih obdobjih, prosim vesolje, Boga, angele za podporo. Ne zdi se mi pravzaprav pomembno, kako to vesoljno silo imenujemo. In ja, molim, prosim za milost in blagoslov, velikokrat imam občutek, da so moje prošnje uslišane. Včasih pa seveda niso, tudi pri zelo pomembnih oz. največjih stvareh. Ampak verjetno tako more biti in to sprejemam. Verjamem, da smo si v neki fazi razvoja svoje duše to izkušnjo tudi izbrali."

Oddaja Klepet ob kavi z Jasmino Kandorfer je na sporedu vsak dan ob 8. uri na programu Planet 2 in od ponedeljka do petka na Planet PLUS.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin