Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 4. 2021,
10.29

Osveženo pred

2 leti, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

Natisni članek

Jasmina Kandorfer Klepet ob kavi

Četrtek, 29. 4. 2021, 10.29

2 leti, 12 mesecev

Klepet ob kavi

Mesečni energijski pregled za maj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00
Klepet ob kavi

Vstopamo v najlepši pomladni mesec, ki ga lahko z energijskega vidika opišemo kot mesec poslovnih priložnosti, sprememb, revolucij, preizkušenj, nepredvidljivih dogodkov in konfliktov, pa tudi inovativnih rešitev z dolgoročnimi učinki. 

Karmično gledano se bodo v maju zvrstili trije karmični cikli (1. cikel od 1. 5. do 10. 5., 2. cikel od 11. 5. do 20. 5. in 3. cikel od 21. 5. do 31. 5.).
Prvi cikel bo zaznamovalo dejstvo, da nas vodi višji jaz in da nas ego pri tem podpira (in ne ovira). S pomočjo božanske manifestacije bomo lahko dosegali zastavljene cilje, a samo če bomo prestali karmično testiranje: neodvisnost od strasti. Če grozite, izsiljujete, manipulirate in se zapletate v sočutna odvisnostna razmerja, je čas, da to nehate početi. 
Drugi cikel bo čas za prizemljevanje oz. manifestacijo idej. Sanje in vizije naj bodo praktično izvedljive – takšne, da lahko vsak dan naredite en korak na poti do njih. Preverite tudi, ali so vaše ideje sprejemljive in v skladu z najvišjim dobrim.
Tretji cikel pa bo prinesel preizkušnjo osvoboditve od nesmiselnih omejitev. Razmislite o svoji vpletenosti v dogodke in si dopustite videti realno sliko iz širše perspektive. Vsekakor v tem obdobju ne izzivajte avtoritet!

Astrološko gledano bo že kmalu v začetku meseca (8. maja) čas ljubezni, lepote in denarja. Venera v Dvojčkih bo namreč poskrbela za spogledljivost, muhavost in duhovitost v odnosih. Omembe vredni so tudi 11. maj (mlada luna v Biku) ter 26. (polna luna v Strelcu) in 29. maj (Merkur v Dvojčkih v konjunkciji z Venero v Dvojčkih in hkrati retrogradnost Merkurja). 

11. maj: Mlada luna v Biku je energijsko najmočnejši čas v mesecu, ki je najugodnejši za vse, ki želijo začeti nekaj novega. 

26. maj: Polna luna v Strelcu prinaša pozitivno energijo in ustvarja ugodno postavitev za uresničitev želja. Vpliv bodo najbolj občutili strelci, raki in tehtnice.

29. maj:  V naslednjih nekaj tednih pazite na napačne informacije, mešane signale in popolnoma nerazumljene besede. 

Klepet ob kavi
Planet TV Voditeljica je brez stradanja izgubila več kot deset kilogramov

Po feng shuiu pa bo prosperiralo področje posla, in sicer še posebej za vse, ki so rojeni v znakih vola, petelina ali opice, za osebe, rojene v znaku prašiča, zajca ali koze, pa je maj mesec premikov. Energijam primerno lahko podprete področja S, JZ, V (za boljši pretok financ) − v skupne prostore vnesite več elementa lesa, ob oblačnih in deževnih dneh pa prižgite svečke. Najbolj bo na udaru zdravje, zato področja SV, SZ, JV in osrednje področje uskladite z elementom kovine. 

Letošnjega maja Jasmina Kandorfer, voditeljica oddaje Klepet ob kavi, vstopa v Kristusova leta, ob tej prelomnici pa je zapisala tudi seznam modrosti in stvari, na katere prisega zadnja leta. Zapis lahko preberete na www.klepetobkavi.si

Oddaja Klepet ob kavi z Jasmino Kandorfer je na sporedu vsak dan ob 8. uri na programu Planet 2 in od ponedeljka do petka na Planet PLUS.
Ne spreglejte