Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Paul Haggis Elizabeth Banks Russell Crowe

Nedelja, 28. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Russell Crowe: Takoj po branju scenarija sem vedel, da bo to odličen film #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10
Russell Crowe | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.30 ogledali kriminalno dramo Naslednje tri dni (Next Three Days), v kateri bodo v glavnih vlogah nastopili Russell Crowe, Liam Neeson in Elizabeth Banks. Film je režiral Paul Haggins, ki je z glavnima igralcema sodeloval v intervjuju na temo te uspešnice. Podrobnosti si lahko preberete in ogledate spodaj.

V začetku prispevka glavna igralca najprej komentirata samo zgodbo. Russell Crowe je povedal: "Zgodba pripoveduje o tem, kako je bila mlada ženska obtožena dejanja, ki ga ni storila." 

Jutro na Planetu
Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu

Elizabeth Banks je nato pojasnila: "Ta filmska zgodba odgovarja na vprašanje, ali samo stojiš ob nekom, ki ga sicer ljubiš, čeprav je nekaj naredil narobe, ali tudi nekaj storiš glede tega."

Russell Crowe in Elizabeth Banks v prizoru iz filma | Foto: IMDb Russell Crowe in Elizabeth Banks v prizoru iz filma Foto: IMDb

V nadaljevanju prispevka je spregovoril tudi režiser filma Naslednje tri dni (The Next Three Days) Paul Haggins. Predvsem je izpostavil profesionalnost glavnega igralca: "Johna igra Russell Crowe, ki je eden najboljših igralcev. Odigrati zna vsako vlogo, predvsem pa je blestel v tej. Velik del filma namreč zajema njegove izraze in to, kako razmišlja, kar se povsem ujema z likom, ki ga igra. Razmišlja namreč tako, kot bi v resnici lik, ki ga igra."

V intervjuju je razkril, da se je njegovega navdušenje navzela tudi glavna igralka Elizabeth Banks: "Gre za odlično igralko. Sicer je zapleten človek in zapletena igralka, ampak točno tako smo iskali. Potrebovali smo namreč nekoga, ki bo lep in imel sposobnost biti nekdo za sosednjimi vrati. Rad jo imam. Ima tudi neki ogenj v sebi, res lahko postane jezna in predstavi naša najtežja občutja. Pri tem svojo nalogo res izvrstno opravi."

Exatlon
Planet TV Spoznajte prvih osem tekmovalcev druge sezone Exatlona

Nato je tudi Elizabeth delila svoje mnenje o režiserju Paulu Hagginsu: "Odlično pri njem je bilo to, da ni samo režiral filma, ampak sodeloval tudi pri pisanju scenarija. To je pomenilo, da smo delali z nekom, ki je imel res jasno predstavo o tem, kako mora biti film na koncu videti. Vedel je, kaj hoče, in nam posledično dal tudi jasna navodila za delo. Igralci si namreč želimo dobrega vodje. Vedeti moramo, da smo v dobrih rokah. Paulu sem povsem zaupala in v ponos mi je bilo sodelovati z njim."

Prispevek je glavni igralec Russell Crowe sklenil s komentarjem: "Takoj, ko sem prebral scenarij, sem vedel, da gre za izjemen film. Naslednja stvar, ki sem se je zavedal, je bila že moja pot na snemanje v Pittsburgh."

Celoten pogovor z režiserjem in glavnima igralcema si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku:

Kriminalno dramo Naslednje tri dni (Next Three Days) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 21.30. Pred tem ne zamudite akcije Varuh priče (Security) z Antoniem Banderasom v glavni vlogi. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Exatlonovci že zapustili Slovenijo #video
Obalna straža
Planet TV To je razlog, da je Pamela Anderson pristala v Obalni straži
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Štirje pari so zapustili eksperiment, za njimi pa vanj vstopajo trije novi
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte