Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 2. 2019,
13.50

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

premiera Robert Redford Planet TV

Ponedeljek, 18. 2. 2019, 13.50

5 let, 2 meseca

Premiera meseca je drama Vse je izgubljeno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Nedeljski večer na Planet prinaša dramo Vse je izgubljeno, intimni, a zato nič manj razburljivi film z Robertom Redfordom, ki je bil nominiran za oskarja in dva zlata globusa. Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

V nedeljo, 24. februarja, bo ob 22.00 na Planetu izvrstni film Vse je izgubljeno (All is Lost). V pretresljivi zgodbi človeškega boja z neizprosno naravo spremljamo izkušenega pomorščaka, ki kljub letom še vedno uživa v samostojnih jadralskih izletih preko oceanov. Nekega dne pa ga sredi morja preseneti trk z ladijskim zabojnikom. Izkušeni mornar se takoj loti krpanja luknje, a na žalost se kmalu zatem razbesni še vihar, zato mora kapitan zapustiti jadrnico in se soočiti z najbolj nemogočimi možnostmi za preživetje ter s skrajnimi fizičnimi in psihičnimi napori.

Vse je izgubljeno | Foto:

Najbolj napet film s samo enim igralcem

Glavno vlogo v tej intimni pustolovski drami je mojstrsko odigral sloviti Robert Redford in čeprav je njegov obraz edini, ki ga vidimo, film brez težav ohranja gledalčevo pozornost. Ob izvrstno posnetem boju človeka z neusmiljenim morjem vse do zadnjega zadržujemo dih.

Redford je bil med snemanjem filma star 77 let, kljub temu pa je večino kaskaderskih podvigov opravil sam. Za odlično odigrano vlogo je bil nominiran za zlati globus, nominacijo je prejela tudi izvirna glasba, film pa je bil nominiran tudi za oskarja v kategoriji montaže zvoka. Na projekciji v Cannesu je zgodba o preživetju doživela 9-minutne stoječe ovacije.

Posnetek podelitve oskarjev si oglejte v ponedeljek, 25. februarja, ob 22.30 na Planetu.

Vse je izgubljeno | Foto:

Pustolovska drama bo premierno na slovenskih televizijah na sporedu v nedeljo, 24. februarja, ob 22. uri na Planetu. Odličen filmski spored se na Planetu obeta tudi v soboto (23. februar), ko bo ob 20. uri na sporedu romantična komedija z Amy Adams Prestopno leto (Leap Year), ob 22. uri pa sledi še komedija Izum laži (The Invention of Lying), v kateri blestijo Ricky Gervais, Jennifer Garner in Jonah Hill.

Planet TV Oskarjevski filmi na Planet 2
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte