SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kultna britanska serija Samo bedaki in konji

0,21

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 21.45 spremljate kultno britansko humoristično serijo Samo bedaki in konji (Only Fools and Horses) o bratih Trotter, ki se ukvarjata s preprodajo različnih izdelkov nizke kvalitete in vprašljivega porekla. Gre za eno najbolje ocenjenih britanskih serij vseh časov, nagrajeno z več baftami.

David Jason je Del Boy, ki je prebrisan in podjeten preprodajalec, Nicholas Lyndhurst pa je njegov brat Rodney, rahlo trapast, a dobrega srca. S svojim dedkom/stricem živita v zanikrnem stanovanju in od začetka do konca serije poskušata obogateti, na takšen in drugačen način – predvsem pa na inovativen in sila trapast.

Legendarna britanska serija je polna jedkega humorja, cinizma, sarkazma in besednih dvobojev. Velja za najbolj uspešno britansko situacijsko komedijo vseh časov. Naslov temelji na starem izreku Samo bedaki in konji delajo za preživetje, ker je tudi osrednja tema glavnih junakov nadaljevanke, ki želijo obogateti hitro in s pomočjo sumljivih poslov, ki pa seveda eden za drugim gladko propadejo.

Samo bedaki in konji

Serija, ki velja za eno najboljših, je bila nagrajena z več baftami, na spletni strani IMDb pa ima oceno 8,9. Izjemna priljubljenost serije je porodila tudi gledališko predstavo, muzikal, več knjig in dve namizni igri ter seveda tudi številne predelave po svetu.

Kultno serijo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21.45.
  Planet TV Planet TV Petdeset ur trpljenja, da se je poklonil kultni seriji #video

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin