SiolNET. Planet TV Filmi in serije
3,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izpoved igralca, ki je razžalostila ljubitelje priljubljene serije

3,86

termometer

Planet TV
Foto: Instagram

Čeprav si marsikateri oboževalec angleške komične serije Samo bedaki in konji želi, da bi ustvarjalci posneli vsaj še kakšno epizodo te nepozabne uspešnice, o čemer se je tudi šušljalo, pa je igralec Nicholas Lyndhurst te govorice ovrgel. 

Zvezdnik je izključil možnost, da bi še kdaj lahko posneli kakšen del serije Samo bedaki in konji, saj po njegovem mnenju tega ni mogoče storiti brez prvotne igralske zasedbe in glavnega scenarista serije Johna Sullivana, ki je umrl leta 2011.

David Jason in Nicholas Lyndhurst.  David Jason in Nicholas Lyndhurst. Foto: YouTube Poleg Sullivana je umrlo tudi že nekaj igralcev, ki so močno zaznamovali serijo. Med njimi Buster Merryfield (stric Albert), Lennard Pearce (dedek) in Roger Lloyd-Pack (Trigger). Brez njih pa po njegovem mnenju ponovno snemanje serije ne bi bilo isto.

Samo bedaki in konji Planet TV Kultna britanska serija Samo bedaki in konji

Edina priložnost, ob kateri sta se na ekranih skupaj spet pojavila Del Boy in Rodney (glavna junaka serije Samo bedaki in konji), je bil poseben skeč, v katerem je sodeloval tudi nogometaš David Beckham. Edina priložnost, ob kateri sta se na ekranih skupaj spet pojavila Del Boy in Rodney (glavna junaka serije Samo bedaki in konji), je bil poseben skeč, v katerem je sodeloval tudi nogometaš David Beckham. Foto: YouTube

Nicholas Lyndhurst je razkril tudi, da serije, ki je navdušila milijone, zdaj sploh ne more več gledati. Preveč mu je težko, saj je v seriji mnogo soigralcev in prijateljev, ki so morali zapustiti ta svet.

Še vedno prijateljuje s svojim soigralcem Davidom Jasonom (79), ki je igral nepozabnega Del Boya, ampak se v zadnjem času večinoma srečujeta le še na pogrebih.

Kultno serijo Samo bedaki in konji (Only Fools And Horses) lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21.45.

Planet TV Planet TV Angleški igralec obžaloval, da takrat ni ustrelil Hitlerja #foto Mr. Robot Planet TV S to serijo je Rami Malek navdušil že pred Bohemian Rhapsody Preiskovalci na delu: NCIS Planet TV Preiskovalci na delu: NCIS na Planetu že s 15. sezono
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin