Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 2. 2022,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Tom Hardy Chris Pine Reese Witherspoon

Sobota, 19. 2. 2022, 8.00

2 leti, 2 meseca

Igralka v tem filmu kar sama izvedla najnevarnejšo akrobacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Reese Witherspoon | Foto Reuters

Foto: Reuters

Na Planetu si boste nocoj ob 19.45 lahko ogledali akcijsko komedijo To bo vojna (This Means War), v kateri bodo v glavnih vlogah nastopili Tom Hardy, Chris Pine in Reese Witherspoon. V nadaljevanju razkrivamo pet zanimivosti, ki jih pred ogledom filma enostavno morate poznati.

Film To bo vojna (This Means War) briše tanko mejo med romantično komedijo in vohunskim trilerjem, kar daje povsem nov pomen romantični akciji. Ko dva vrhunska vohuna (Chris Pine in Tom Hardy) srečata Lauren Scott (Reese Witherspoon), se njuna igra povsem spremeni in kmalu preide v vojno. Konkurenca je tako huda, da celo igralska zasedba do samega konca snemanja ni mogla predvideti, kdo osvoji dekle. Vsi si verjetno predstavljamo, da se je čarom Reese Witherspoon težko upreti, v nadaljevanju pa razkrivamo pet zanimivosti o filmu, ki jih gotovo še ne poznate.

Reese Witherspoon, Chris Pine in Tom Hardy v filmu To bo vojna (This Means War). | Foto: IMDb Reese Witherspoon, Chris Pine in Tom Hardy v filmu To bo vojna (This Means War). Foto: IMDb 1. Reese Witherspoon ni vedela, da bo to njena najbolj zapeljiva vloga do takrat.

Igralka se tega na začetku ni zavedala, ampak režiser filma McG je pri tem vztrajal. Boj za dekle je želel predstaviti čim bolj verodostojno, zato je menil, da filmska zgodba za glavno igralko nujno potrebuje zapeljivo, močno in sposobno žensko. Režiser je imel za vlogo Reese Witherspoon takšno vizijo, da ji je celo izbiral komplete spodnjega perila in se z njo udeleževal treningov v telovadnici. "Želel sem jo izzvati, naj bo malo bolj seksi," je priznal režiser.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

2. Tom Hardy je bil režiserjeva prva izbira.

Čeprav se je priljubljeni igralec zdravil zaradi odvisnosti, si režiser filma To bo vojna (This Means War) preprosto ni bil zmožen predstavljati izvedbe filma brez njega. Kot borec MMA in vsestransko močan moški je Tom Hardy v filmu sam izvedel številne akrobacije. Vseeno pa mu zavarovalnica zaradi njegove prepoznavnosti ni dovolila izvesti najnevarnejših.

Tom Hardy v prizoru iz filma. | Foto: IMDb Tom Hardy v prizoru iz filma. Foto: IMDb 3. Reese Witherspoon je brez zadržkov sama izvedla najnevarnejšo akrobacijo.

Igralka na snemanju ni imela nobenih zadržkov. Sama je namreč izpeljala eno najnevarnejših akrobacij v filmu. Witherspoonova je dejansko splezala iz negotovo postavljenega džipa na drobno polico in si pri tem prerezala prste. "To je bilo resno. Bila je približno na 18 metrih višine in videti je bila kot tanka žica. Splezala je iz džipa ter z vrha skočila na polico," je akrobacijo opisal njen soigralec Tom Hardy.

Nives Celzijus
Planet TV To zvezdnica hrvaške telenovele meni o zapeljivih in razgaljenih prizorih

4. V filmu je omenjena serija, ki je zaznamovala življenje igralca Chrisa Pina.

V filmu lik, ki ga igra Chris Pine, govori tudi o gledanju filmske serije z naslovom ChiPS. V resničnem življenju sta namreč v njem sodelovala tudi njegova starša, ki sta oba igralca – Robert Pine in Gwynee Gilford. Tudi v seriji sta imela sina, ki sta ga prav tako poimenovala Chris. Obenem je bila tudi prva vloga Chrisa Pina ravno v tej filmski seriji, ki je imela veliko vlogo v življenju njegove družine, saj je v njej nastopila tudi igralčeva sestra Katherine Pine.

Chris Pine v prizoru iz filma. | Foto: IMDb Chris Pine v prizoru iz filma. Foto: IMDb

5. V filmu boste lahko priča najmanj seksualni sceni, ki ste jo kadarkoli videli.

Chelsea Handler, ki je z Reese Witherspoon izredno dobra prijateljica tudi v resničnem življenju, v filmu igra njeno najboljšo prijateljico in zaupnico. V resničnem življenju pa sta njuni vlogi zamenjani, saj je Reese Witherspoon tista, ki ima stabilno razmerje z otroki in tako daje nasvete za zmenke tudi prijateljici Chelsea Handler. So pa v film vključili tudi eno izmed šal igralke Chelsea. Ona in njen mož v enem izmed ljubezenskih prizorov namreč uporabljata prigrizek Cheetos, da se tako lažje spravita v ustrezno razpoloženje. Ta prizor so imenovali tudi najbolj neseksualni ljubezenski prizor vseh časov.

Akcijsko komedijo To bo vojna (This Means War) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 19.45. Ne zamudite pa uspešnice Zadnja podoba (The Last Face), ki sledi ob 22.00. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Neslihan Atagul
Planet TV Na tak neobičajen zmenek se je odpravila zvezdnica turške telenovele #foto
Brad Pitt
Planet TV Brad Pitt razkril, kako se je začela njegova igralska kariera
Jutro na Planetu
Planet TV Razmišljala je o koncu kariere, zdaj pa ima dve zlati olimpijski medalji #video
Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte