Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 4. 2020,
9.19

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Natisni članek

One World: Together At Home Koronavirus

Četrtek, 23. 4. 2020, 9.19

4 leta

Igralka za boj proti koronavirusu pomagala zbrati več kot 127 milijonov ameriških dolarjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Igralka Amy Poehler, ki jo boste lahko nocoj ob 20. uri videli v satirični romantični komediji Končno skupaj (They Came Together), je sodelovala pri izvedbi dogodka En svet: skupaj doma (One World: Together At Home), s katerim so zbirali sredstva za boj proti epidemiji koronavirusa.

Lorax
Planet TV Petkovo animirano zabavo prinaša Lorax

Dogodek En svet: skupaj doma je nastal pod okriljem Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in organizacije Global Citizen, močno pa je k njegovi izvedbi pripomogla tudi pevka Lady Gaga.

Namen spektakla, ki so ga vodili Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel in Stephen Colbert, je bila počastitev vseh posameznikov, ki v času epidemije dnevno tvegajo svoja življenja, da lahko pomagajo drugim. Na tak način so se jim želeli zahvaliti. Sodelovalo je več kot sto svetovno znanih glasbenikov, igralcev in komikov.

Zbrali so več kot 127 milijonov ameriških dolarjev, namenjeni pa bodo vsem zdravstvenim delavcem, ki se proti epidemiji borijo v prvih bojnih vrstah, denar bosta prejela tudi Koalicija za inovacije na področju pripravljenosti na epidemije (CEPI) in Unicef.

Milijonar
Planet TV Za dober namen bo del zneska prispeval tudi Planet TV #video

Del sredstev bodo namenili tudi različnim lokalnim in regionalnim dobrodelnim organizacijam, ki se odzivajo na družbene težave, ki jih je prinesel izbruh koronavirusa.

Z eno od predstavnic tovrstne organizacije, ki pomaga otrokom in mladostnikom brezdomcem, je med oddajo govorila tudi igralka Amy Poehler. Namen pogovora je bil javnosti predstaviti organizacijo Convenant House, ki bo prejela del zbranih sredstev, njeno delo in se zahvaliti za njen doprinos k reševanju brezdomstva mladih.

Milijonar
Planet TV To je razlog, da tekmovalca ni bilo v oddajo #video

Amy Poehler, igralka, komičarka, režiserka in scenaristka, je pred dnevi o karanteni in spoštovanju te povedala: "Zdaj je čas, da vsak posameznik pokaže, da razume, kaj pomeni biti dober in zgleden državljan."

Amy Poehler si v satirični romantični komediji Končno skupaj (They Came Together) lahko ogledate nocoj ob 20. uri na Planetu. Že jutri ob 20. uri pa ne zamudite animiranega filma Lorax (The Lorax).

 
Svetovni prvak s kavča
Planet TV Svetovni prvak s kavča: 23. trening #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte