SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec kljub poškodbi nadaljeval snemanje filma

0,14

termometer

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali plesno-romantični spektakel Odpleši svoje sanje: združene moči (Step Up All In). Čeprav gre za plesni film, je glavni igralec priznal, da prej s plesom ni imel nobenih izkušenj, nekaj težav pa mu je povzročala tudi poškodba.

V filmu Odpleši svoje sanje: združene moči bo v glavni vlogi nastopil Ryan Guzman kot plesalec Sean Asa.

"Producentka me je povsem šokirala, ko mi je povedala, da je scenarij za film že napisan, vse pa se vrti okrog moje vloge. Zanimalo jo je, ali bom sodeloval, in seveda sem takoj sprejel ponudbo," se je z zadovoljstvom na obrazu spominjal Ryan.

Pri Črnem Petru Planet TV Voditeljica sodelovala v spletnem izzivu: bi jo prepoznali? #foto

Zanimivo je dejstvo, da zvezdnik ni nikoli prej treniral plesa ali imel kakršnihkoli izkušenj na tem področju. Priznal je, da je imel zaradi tega vedno hudo tremo pred snemanjem plesnih nastopov, zlasti tistih, v katerih je moral plesati sam.

"Prav zaradi svoje plesne nepodkovanosti izredno cenim, da so mi producentka in soigralci dali priložnost za sodelovanje, hkrati pa sem bil zaradi tega tudi bolj zagnan in motiviran," je komentiral igralec.

Planet TV

Ryan Guzman je razkril tudi, da v filmu niso uporabljali posebnih učinkov in da so tudi najbolj zahtevne točke izvedli igralci sami, z izjemo ene.

Planet TV Planet TV "Esmeralda" ekskluzivno nagovorila slovenske gledalce #video

"Proti koncu filma bi moral v enem od prizorov s soigralko Briano izvesti gib, ki ga nikakor nisem mogel osvojiti. Imeli smo premalo časa za vajo, na snemanju pa sem si povrhu vsega natrgal še kolensko vez, tako da je morala za en prizor vskočiti druga ekipa," je priznal igralec, dodal pa še, da je snemanje končal v bolečinah. Ni namreč želel, da bi morali zaradi njegove poškodbe prekiniti snemanje.

Plesno-romantični spektakel Odpleši svoje sanje: združene moči, v katerem bo Ryan Guzman nastopil v glavni vlogi, si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri!
  Aleksandra Balmazović Planet TV Igralko so skrbeli kočljivi prizori v seriji Preživetje v divjini Planet TV "V naravi ni herojev, edini pravi heroj je narava sama!" #intervju
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin