SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
2,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

"To je en tak 'cukrast' par, ki igra, da je vse 'fajn'. To ni res," pravi Saša Lendero #video

2,06

termometer

"Fajn je videti" in "blazno erotično" sta le dve opazki, ki ju je Miha Hercog namenil nastopajočima čebeli in koruzi v prvi oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko. V družbi svoje žene izreče marsikaj, tudi če ji ni pogodu, a tokrat tekmujeta.

Kdo si ti? Planet TV Poglejte v zakulisje prve oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko #foto #video

Saša Lendero in Miha Hercog sta sicer par že več kot 20 let, a v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko tekmujeta med seboj, saj sta v nasprotnih ekipah. Tega sicer nista navajena, zaveznika sta postala tekmeca. Pikre komentarje med njima smo lahko opazili že v prvi oddaji, a Saša odgovarja: "Nisva 'pocukran' par, kjer je vse lepo. Tudi nama je bilo težko." Zato sta zdaj dovolj zrela in močna, da sta kos vsemu.

Po nastopu koruze je Miha komentiral: "Blazno erotično, to zagotovo." Nato ga je sotekmovalka Jasna Kuljaj opomnila, da naj pazi, kaj govori, saj je žena v bližini.

Kdo si ti Planet TV Valentinovo naših zvezdnikov: To je spet en dan, ko bom razočarala partnerja! #video

Miha pa je povsem sproščeno odgovoril: "Pa kaj me briga, ona je tam ... Tukaj gre za točke, oprosti." Med komentarjem je seveda sledil Sašin presenečen pogled, a sta ne nazadnje le v nasprotnih ekipah, ki tekmujeta med sabo. Po prvi oddaji sicer ni bilo hude krvi, saj je bil rezultat na koncu neodločen. Kako bo ekipama šlo v naslednji, pa lahko preverite že ta petek.

Oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko je na Planetu na sporedu ob petkih in nedeljah ob 19.45.
Kdo si ti? Planet TV V oddaji bodo denar namenili otrokom, tudi deklici Lini #video Kdo si ti Planet TV Naslednja zabava v maskah bo v petek!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin