SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Filmska premiera meseca je Stotnik Amerika: Državljanska vojna

0,01

termometer

V nedeljo, 7. junija, bo na Planetu ob 20. uri osupljiva akcijska pustolovščina Stotnik Amerika: Državljanska vojna (Captain America: Civil War), ki je najbolj dobičkonosen film leta 2016.

Stotnik Amerika: Državljanska vojna (Captain America: Civil War) prinaša neutrudno moštvo herojskih Maščevalcev, ki vedno znova rešuje svet pred uničenjem. Toda škoda, ki jo pri tem povzročijo, gre v nos številnim politikom. Vlada naposled sklene, da morajo Maščevalci odgovarjati za svoja dejanja, toda nadzor, ki ga želijo vzpostaviti, ogrozi življenje Stotnika Amerike. Ta se sklene upreti politikom, vendar pri tem naleti na nepričakovan odpor. Nepredstavljivi spor z Iron Manom ustvari dva tabora med Maščevalci, ki se neusmiljeno spopadeta med seboj. Nastali kaos izkoristi temačna sila, ki v zakulisju načrtuje prevzem sveta …

Stotnik Amerika | Foto:

Vrhunski akcijski film, ki je bil za odlično delo kaskaderjev nominiran za več nagrad, znova združuje Chrisa Evansa, Roberta Downeyja Jr., Scarlett Johansson, Sebastiana Stana, Anthonyja Mackieja, Jeremyja Rennerja, Paula Rudda in druge.

Osupljiva pustolovščina ima na spletni strani IMDb oceno 7,8 in je najbolj dobičkonosni film leta 2016, saj je s predvajanjem po svetu zaslužil več kot 1,1 milijarde ameriških dolarjev.

Stotnik Amerika: Državljanska vojna bo na Planetu v nedeljo, 7. junija, ob 20. uri.
Anne Bonny Planet TV To je ženska različica Jacka Sparrowa Glas srca Planet TV Igralec po 23 letih spoznal svojo izgubljeno hčerko Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin