Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 10. 2021,
14.35

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

Natisni članek

Noemi Jae Exatlon Planet TV

Četrtek, 14. 10. 2021, 14.35

2 leti, 6 mesecev

Exatlon

"Samska sem, saj nimam sreče na tem področju"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

V oddajo Exatlon, ki jo lahko od ponedeljka do petka ob 19.45 spremljamo na Planetu, je prejšnji teden vstopila tudi Noemi Jae, ki je s predstavami na poligonih začela zelo zadržano, v zadnjem času pa vse bolj navdušuje.

Exatlon
Planet TV Končno jim je v napeti končnici uspelo ohraniti trezno glavo #video

Noemi se je ekipi Triglav pridružila tik pred tekmo za obstoj in na prvem poligonu ji ni uspelo doseči niti ene zmage. Prav zaradi tega se je počutila nekoliko krivo za prvi poraz Triglava na tekmi za obstoj, zaradi katerega sta v izločilni dvoboj morali Nives Orešnik in Aleksandra Podgoršek. Slednja je morala nato tekmovanje tudi zapustiti. Po tej tekmi so njene sposobnosti začeli podcenjevati tudi nekateri njeni sotekmovalci.

Exatlon | Foto:

Ampak v tem tednu pa je začela Izolanka na poligonih navduševati, in čeprav nekateri niso verjeli v njene sposobnosti, je ekipi Triglava v šestem tednu priborila nekaj zelo pomembnih točk. Prav zato velja za eno od prijetnejših presenečenj.

Exatlon
Planet TV Marjanca o nasprotnikih: Vsi bi morali na zdravljenje #video

Pred odhodom v Exatlon nam je v pogovoru priznala, da jo je šport navdušil šele zdaj, čeprav se lahko pohvali z zelo izklesano postavo. "Prej nisem bila športnica, zdaj pa gledam na to drugače, in šport postaja to, kar sem si od nekdaj želela. Nenehno sem namreč občudovala sposobne ljudi, ki so športno aktivni, zdaj pa sem to postala tudi sama. Če se zjutraj zbudim in ne treniram, imam grozen dan. Nujno moram biti športno aktivna. Cel teden," je povedala Noemi, ki se je v Exatlon prijavila tudi z razlogom, da preizkusi svoje fizične sposobnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Jae (@noemijaerose)

S športom se je začela ukvarjati delno tudi zato, ker ni imela sreče na ljubezenskem področju. "Samska sem. Samo to bom povedala. Nimam sreče na tem področju, zato sem se odločila, da bom naredila nekaj zase, in mislim, da je bila to najboljša odločitev v življenju. Na tem področju ostajam odprta, a najprej moram rešiti stvari pri sebi. Ko bom te uspešno rešila, pa se bom odprla tudi novi ljubezni."

Exatlon 800x200 | Foto:

Že nocoj tekmovalce v Exatlonu čaka nova tekma za obstoj, ki bo odločila, katera ekipa bo svoja tekmovalca morala poslati v izločitveni dvoboj.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Jutro na Planetu
Planet TV Veljal je za favorita Exatlona, zdaj upe polaga vanj #video
Exatlon
Planet TV Sredi vroče džungle razmišlja o Alpah in smučanju #video
Vražje dame
Planet TV Dama, ki je petke zamenjala za delovne škornje #video #foto
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte