Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 10. 2022,
22.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

1

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Torek, 11. 10. 2022, 22.00

1 leto, 6 mesecev

Exatlon

Poškodba je bila prehuda: tekmovalka je morala zapustiti Exatlon #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

1

V Exatlonu sta se ekipi Triglav in Jadran na poligonu Rumena podmornica pomerili na tekmi za prednost. Še preden so lahko začeli dvoboje, je voditelj Jure Košir tekmovalcem sporočil, da se ena od tekmovalk žal mora posloviti od bitke za 50 tisoč evrov.

Po dnevu negotovosti so tekmovalci le izvedeli, da je njihova naslednja preizkušnja tekma za prednost. Zmagovalna ekipa si je lahko obetala nekaj prednosti na prvi tekmi za obstoj.

Exatlon
Planet TV Po porazu tekmovalki izmenjali nekaj ostrih besed #video

A ceremonija se je začela s slabo novico. Poškodba, ki jo je Maja staknila kmalu po prihodu v Exatlon, se je izkazala za prehudo za nadaljevanje tekmovanja. Rdeči, ki jim deklet že tako primanjkuje, so ostali s tekmovalko manj. Slovo je bilo spet zelo čustveno. Več v zgornjem videu.

Rumena podmornica je odmevala od bojnih krikov tekmovalcev. Oboji so napovedovali zmago. In res, vsaka od ekip je pobrala po eno uvodno zmago. Vse je kazalo na izenačeno in napeto tekmo, a triglavani so bili odločeni zmagati. Bolje so razbijali zvezde na ploščicah, si zapored priborili še štiri zmage in povedli s solidno prednostjo 5:1.

Jutro na Planetu
Planet TV Kako sta povezana exatlonovec in mladi nogometaš Šeško? #video

Sledil je protinapad modrih. Kot da se je v njih nekaj premaknilo, hitreje so premagovali poligon in začeli so bolje meriti. Naslednjih pet zmag je šlo njim. Rdeči so zapravili vso prednost in pri rezultatu 6:5 zaostajali za točko.

Toda preobratov za ta večer še ni bilo konec. Triglavani so se pobrali in osvojili naslednje štiri dvoboje. Set žogo so dosegli pri rezultatu 9:6. Modri se še niso predali. Burja je domov pripeljal še eno točko, nato pa jim je zmanjkalo moči. Triglav je osvojil tekmo za prednost z 10:7.

Fotogalerija
1 / 10

Na sklepni ceremoniji je postalo jasno, da bodo člani Triglava prvi krog tekme za obstoj imeli en rekvizit za ciljanje več, člani Jadrana pa za odtenek več možnosti, da izgubijo še enega člana. 

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon
Planet TV Karolina po prepiru: Mislim, da se nimam kaj opravičevati
Exatlon
Planet TV Trenirajte z nekdanjim tekmovalcem Exatlona
Exatlon
Planet TV Jadran ostal brez priljubljenega Risa, ki je le s težavo zadrževal solze #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte