Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 10. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,78

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 31. 10. 2022, 8.00

1 leto, 6 mesecev

Exatlon Slovenija

Andreja po Exatlonu: njeno bolezen je tekmovalcem razkrila konkurentka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,78

"Hoteli smo samo končno dobiti to tekmo za vilo, pa tudi če bi se po zmagi vrnili v barako," je po odhodu iz Exatlona povedala Andreja Košir, ki je s svojo pozitivnostjo in borbenostjo navdušila tako gledalce kot sotekmovalce. Po izločitvi iz šova se je s simpatično 41-letnico pogovarjal Igor Mikič.

Exatlon
Planet TV Solze so tekle v potokih: Exatlon je zapustila Andreja #video

Z izločitvijo Andreje Košir se je od Exatlona poslovila ena najbolj priljubljenih in predanih članic Jadrana, ki je s svojo vztrajnostjo, pozitivno naravnanostjo in odličnimi boji na poligonih vsem pokazala, da smo sposobni več, kot si kdaj mislimo. Slovo od sotekmovalcev je bilo zato razumljivo zelo čustveno, solze so premagale tudi nekatere člane nasprotne ekipe.

Andrejo je na Exatlon pravzaprav prijavil njen partner Sandi, s katerim imata dva otroka. "Exatlon je bil edini šov, ki smo ga lani gledali z otroki. V bistvu me je nanj prijavil moj dragi," je priznala Andreja in dodala, da jo je partner podpiral skozi celotni izbirni postopek, tudi ko je sama tudi zaradi odsotnosti od otrok podvomila o vsem skupaj.

V šovu je bil medtem njena največja podpora Marko, ki je skrbel zanjo, a ne v tej meri, da bi ji šlo to na živce. "Tudi zaradi bolezni sem hotela biti svobodna, da sem lahko jaz jaz," je povedala posebnemu poročevalcu s terena Igorju Mikiču. 

Andreja z Igorjem Mikičem. | Foto: Andreja z Igorjem Mikičem.

Tudi zato sotekmovalcem sprva ni povedala za svojo bolezen, čeprav so seveda opazili, da jemlje zdravila. Skrivnost je bila dokončno razkrita ob odhodu Teje Kralj iz nasprotne ekipe, saj si je Triglav pred tem kot del nagrade po eni od tekem ogledal prvo epizodo, v kateri je bila predstavljena tudi Andrejina zgodba. Teja se je takrat ob slovesu še posebej poklonila Andreji.

"S tem so me presenetili in zelo sem bila ganjena ob njenih besedah," je povedala Andreja, ki ji je Teja sicer predstavljala največjo konkurentko. "Takrat so me začeli spraševati. Malo sem se izmikala in nisem hotela vsega povedati, saj nisem želela, da se me sodi po tem. Hotela sem pustiti bolezen na strani, saj je to moj boj."

Ob slovesu je objela tudi voditelja Jureta Koširja | Foto: Ob slovesu je objela tudi voditelja Jureta Koširja

Ekipa Jadran je v Exatlonu sicer porušila rekord v zaporednih tednih, preživetih v baraki, a Andreje baraka sploh ni motila, pravzaprav jo ima celo raje kot vilo. Želela si je le zmagati na tekmi in prekiniti urok izgub na tekmah za vilo. "Iskreno lahko rečem, da mi je bilo v baraki bolj všeč," trdi in poudarja, da imaš vse udobje vile lahko doma: "V baraki pa se vseeno bolj povežeš s sabo in naravo. Vsekakor je baraka večja izkušnja, zato sem hvaležna zanjo."

Exatlon
Planet TV Andreja spregovorila o svojih težavah: Še sebi težko priznam #video

Kakšni pa so Andrejini načrti za naprej? "Rada imam sedanjost, poskušam biti prisotna v tem trenutku. A komaj čakam objem svojih najljubših," je povedala in sklenila, da je Exatlon "neverjetna, nepozabna izkušnja", ki se ji je treba povsem prepustiti.

Tekmovalce nocoj ob 20. uri čaka prav posebna tekma za vilo, ki jo bo zaznamovala noč čarovnic. Že jutri pa se bosta ekipi znova združili v enotno slovensko postavo, ki se bo v povračilni tekmi znova pomerila z močno mehiško ekipo Exatlona!
Jasna Kuljaj, Natalija Miškulin
Planet TV Mama Exatlonovke na poligonu ugnala priljubljeno voditeljico
Exatlon
Planet TV Jadran po osmih poskusih končno prišel v vilo! #video
Franko Bajc
Planet TV Franko Bajc: O tej temi nočem govoriti, ker povzroča bolečino mojim staršem
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube

Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si
   

 

 

 

Ne spreglejte