SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Kjer se prepirata dva ...

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Eli in Ibro se prepirata, kdo je zaslužen za najdbo zaklada, ko ju sliši Anica. Ona ima o celotni zadevi seveda svoje mnenje. Poglejte!

Eli se jezi na Ibra, ki si prilašča zasluge za odkritje zaklada, ko njuno prerekanje sliši Anica. Zaklad pripada posesti in konec! A vsaj tukaj sta si Ibro in Eli enotna, da gre za najdbo širšega pomena in zaklada nikakor ne smejo obdržati. Bo tudi tokrat veljalo, da kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima?

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Bonifacij podi Milana iz Štorij, toda Žanu se zasmili in mu poskuša najti službo, da bi Milan lahko osvojil Marijo. Avguštin medtem išče streho nad glavo in naleti na nove ovire. Z njim se skušata sicer pogovoriti tako Marija kot Bonifacij, a neuspešno. Zala pa je jezna na Tonija, ki je pretepel Avguština — in mu to tudi pove!

 

Tretja sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Naročniki storitev Telekom Slovenije si lahko prvo in drugo sezono serije Ena žlahtna štorija ter predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV, ogledajo brezplačno. Več informacij o tem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin