SiolNET. Planet TV Dragi sosedje
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepa igralka priznava: Bedno je biti normalen lik in huda bejba #video

1,08

termometer

Dragi sosedje |  | Foto:

Na snemanju humoristične serije Dragi sosedje poteka osebni boj, a ne takšen, ki bi nas moral skrbeti. Sosedje že četrto sezono na hudomušen način predstavljajo medsosedske odnose v večstanovanjskem bloku in v tem času so imeli veliko priložnosti, da so se zelo dobro spoznati med sabo in tudi s svojimi liki.

Priljubljeno slovensko serijo Dragi sosedje lahko spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 18.30.

Za igralca je spoznavanje lika, ki ga igrajo, zahtevna naloga. Ali se v njem najdejo, ali se z njim v določenih situacijah znajo poistovetiti, lahko pa se, iskreno rečeno, z njim tudi sprejo. Inti Šraj pravi, da ji lik Sare res ni blizu in da ji gre včasih kar malce na živce.

Po drugi strani se je Marko Miladinović s svojim likom poistovetil. Čeprav pravi, da ni tako skop, kot je Pliberšek, je pa ravno toliko "smotan". Kaj to pomeni?

Vesna Slapar je tako kot njen lik mama, ima pa to srečo, da je njen mož bolj koristen od moža, ki ga v seriji upodablja Marko Miladinović.

Tina Gorenjak za svojo Suzano pravi, da ji je izredno pri srcu, jo razveseli s svojo preprostostjo, je ljubeča do moža in sina, po drugi strani pa jo zna tudi razjeziti …

Priljubljeno slovensko serijo Dragi sosedje lahko spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 18.30. Nova sezona bo še posebej zabavna in bo postregla s številnimi znanimi gosti presenečenja.
Dragi sosedje Planet TV Niso več samo sodelavci, ampak zelo dobri prijatelji! #foto #video Dragi sosedje Planet TV Dragi sosedje se vračajo z novo sezono Dragi sosedje Planet TV Tako sosedje razvajajo svoje boljše polovice #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 66
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin