SiolNET. Planet TV Bar
1,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Vodja Katarina o Tadeju sprejela šokantno odločitev #video

1,76

termometer

Bar - Tadej joka
Foto: Planet TV

Vodja novoselcev v tem tednu je Katarina, ki se je v sobotni oddaji v živo morala iz ekipe staroselcev prestaviti k novim tekmovalcem. Ker tako kot njeni sotekmovalci tudi sama ne zaupa Tadejevim gostinskim izkušnjam, je o njem sprejela nepričakovano odločitev.

Že vse odkar se je Tadej pridružil bitki za 50 tisoč evrov, med njim in preostalimi tekmovalci (predvsem novoselci) vre. Sploh Srečko ga ves čas napada, češ da se je zlagal o dolgoletnih izkušnjah v gostinstvu in da dela s svojo nesposobnostjo ekipi ogromno škodo. Srečkove besede so Tadeja spravile tudi v jok, a po začetnem kolapsu se je odločil, da se Srečku ne bo več pustil.

Bar na Planet TV Planet TV Komu najbolj privoščite obstanek v šovu?

Je pa Tadeja šokirala tudi Katarina, v kateri je sprva videl zaveznico. Kot vodja je sprejela odločitev, ki se ji zdi nujna v dobro celotne ekipe. Tadej tako ne bo delal ne za točilnim pultom ne pri strežbi miz.

Kaj bo torej sploh počel v lokalu? Preverite v spodnjem videu.

Kako se je Tadej odzval na Katarinino nepričakovano potezo in ali je njeno odločitev sploh sprejel, pa preverite že nocoj ob 22.30 na Planetu, ko bo na sporedu nova epizoda resničnostnega šova Bar.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Srečko novega barovca že spravil v jok #video Bar - Gašper in Tadej Planet TV Gašper objokanemu Tadeju: Srečko bo šel preverjat tvojo zgodovino #video Bar na Planet TV Planet TV Gašper popolnoma znorel nad Katarino #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 42
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin