SiolNET. Planet TV Bar
1,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Gašper popolnoma znorel nad Katarino #video

1,98

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Nesoglasja med Gašperjem in Katrino so postali že stalnica in ker drug drugemu ne moreta ničesar dopovedati, so njuni prepiri vedno zelo glasni.

Tokrat se je vse skupaj začelo, ker je Gašper Katarini rekel, da v svoj zagovor izpostavlja le stvari, ki govorijo njej v prid in da velikokrat spreminja svoje mnenje. Predvsem ker enkrat o nekom govori tako, že naslednji trenutek pa čisto nasprotno.

Katarina se z njegovimi besedami seveda ni strinjala in zato Gašperja pozvala naj pove natančno, kdaj naj bi se to zgodilo. 35-letnik se je nekaj časa upiral, da bi se spustil v prepir z njo, potem pa si ni mogel pomagati in kmalu izgubil živce. Več v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Srečko novega barovca že spravil v jok #video Bar na Planet TV Planet TV Novi barovec Katarini: Šel sem skozi podobno preizkušnjo kot ti #video bar Planet TV Maruša opozarja: razkrila bom Gašperjevo skrivnost #video Bar - Gašper Planet TV Novoselci jezni na Gašperja: Naredil ni nič!

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 46
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin