SiolNET. Planet TV Bar
1,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Srečko novega barovca že spravil v jok #video

1,93

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Novi barovec, ki se je v šov vselil namesto Oksane, se je v stanovanju hitro udomačil, toda kmalu so se začele napetosti med njim in Marušo, kasneje pa ga je v jok spravil še Srečko.

Bar na Planet TV Planet TV Namesto Oksane v šov nov tekmovalec #video

Novoselci so se s prihodom novega barovca nadejali, da bodo dobili izkušenega gostinca, ki jim bo pomagal do zmage nad staroselci. Ta je namreč ob prihodu zatrjeval, da ima v gostinstvu pet let izkušenj, na praktičnem preizkusu, ki ga je opravil s Sandijem, pa tega ni bilo videti.

Najbolj razočaran je bil Srečko, ki je novemu barovcu to tudi jasno povedal. Temu so Srečkove besede očitno prišle do živega in se je v kadilnici med pogovorom s Katarino tudi razjokal. Več v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
  Bar na Planet TV Planet TV Novi barovec Katarini: Šel sem skozi podobno preizkušnjo kot ti #video bar Planet TV Barovca razganjalo ob pogledu na Nikino oprsje #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 43
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin