SiolNET. Planet TV Bar
0,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Komu najbolj privoščite obstanek v šovu?

0,85

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Tokratno podeljevanje plusov in minusov je potekalo kar dva dni, zato so bili tekmovalci še bolj na trnih. Na vročih stolih so se na koncu znašli Nika, Srečko, Vid in novi barovec Tadej. O tem, kdo bo nadaljeval bitko za 50 tisoč evrov, pa bodo tudi tokrat odločili gledalci.

Emi je po podeljevanju plusov in minusov presenetil barovce s še enim preobratom - Gašperja in Kristiana je poslal v spovednico, kjer sta dobila možnost, da spremenita štiri znake na tabeli (pluse ali minuse). Ko sta se po kratkem premisleku Kristian in Gašper vrnila, sta odvzela vse minuse Katarini in vse pluse podelila Sandiju.

Prvi vroči stol je tako pripadel Niki, drugi pa Srečku. Sandi, ki je imel največ plusov, je na tretji vroči stol postavil VidaMaruša, ki je bila po plusih na drugem mestu, pa je na četrti vroči stol postavila novega barovca Tadeja. O tem, kdo bo po sobotni oddaji v živo ostal v igri za 50 tisoč evrov, bodo odločali glasovi gledalcev.

Bar na Planet TV | Foto:

Kako glasovati za barovca, ki naj ostane v Baru?

Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj. Barovec, ki bo prejel najmanj glasov, bo izpadel iz igre za 50 tisoč evrov.

1. Nika (Če želite, da v Baru ostane Nika, glasujte za številko 1.)

2. Srečko (Če želite, da v Baru ostane Srečko, glasujte za številko 2.)

3. Vid (Če želite, da v Baru ostane Vid, glasujte za številko 3.)

4. Tadej (Če želite, da v Baru ostane Tadej, glasujte za številko 4.)

Glasovanje poteka prek USSD, 090 in SMS:

  •  USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči, *383*2# kliči, *383*3# kliči ali *383*4# kliči.
  • 090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01, 090 55 02, 090 55 03 ali 090 55 04.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR1, BAR2, BAR3 ali BAR4 na 4411.
Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Novi barovec Katarini: Šel sem skozi podobno preizkušnjo kot ti #video Bar na Planet TV Planet TV Srečko novega barovca že spravil v jok #video Bar na Planet TV Planet TV Gašper popolnoma znorel nad Katarino #video bar Planet TV Maruša opozarja: razkrila bom Gašperjevo skrivnost #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 60
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin