SiolNET. Planet TV Bar
1,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Vid obupan: S tem človekom se ne da delati! #video

1,46

termometer

Bar - Vid obupan
Foto: Planet TV

Tadej s svojim neznanjem in jezikanjem prav vse sotekmovalce spravlja ob živce. Med najbolj živčnimi sta zagotovo Srečko in Vid. Sploh slednji nikakor ne more skriti, kako zelo ga Tadej spravlja ob pamet.

Kljub dopovedovanju in učenju, kako se pravilno mešajo pijače in kuha gin, Tadej po mnenju sotekmovalcev še vedno ne obvlada osnov. Ne zna skuhati dobre kave, težave ima z nošenjem polnega pladnja, ne zna pripravljati pijač po predpisanih recepturah. In to navkljub dejstvu, da so mu osnove, kot so merske enote, drugi barovci že kar nekajkrat pojasnili.

Najprej je živce zaradi Tadeja izgubljal Srečko, ki se je nato odločil, da bo novega sotekmovalca preprosto ignoriral in z njim ne bo več izgubljal energije. Zdaj zaradi Tadeja "nori" Vid, ki pravi, da česa takšnega svet še ni videl.

Kako je Vid izgubljal živce v spovednici, poglejte v spodnjem videu. Več pestrega dogajanja pa ne zamudite že nocoj ob 22.30 na Planetu, ko bo na sporedu nove epizoda Bara.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 ter ob sobotah ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
tadej bar Planet TV Gašper: Kmalu ne bom več zmogel ohranjati mirnih živcev z njim! #video bar tadej Planet TV Tadeju kljub opravičilom preostali ne popuščajo #video Bar Planet TV Barovec Tadej: Ne vem, kako naj se oddolžim #video Bar - besen Srečko Planet TV Besen izbruh v Baru: Srečko zaradi Tadeja povsem izgubil živce #video Bar - Tadej joka Planet TV Vodja Katarina o Tadeju sprejela šokantno odločitev #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 56
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin