Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 10. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,36

Natisni članek

prepir resničnostni šov Bar Bar na Planetu Bar

Petek, 12. 10. 2018, 18.00

5 let, 6 mesecev

Bar na Planetu

V Baru znova počilo: med Teo in Katarino se je vnel hud prepir! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,36
Bar - prepir | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Dan prej so se Tea, Anja in Katarina sprle, ker sta vodji ekip Tea in Anja Katarini očitali, da je med službenim časom preveč popila in da zato ni korektno opravila svojega dela. Katarina se s tem ne strinja in še vedno vztraja pri svojem. Najbolj jo jezijo izjave, da je bila pijana.

"Ti bi morala videti Teo prejšnji petek, ko je bila koma pijana. Jaz sem resda nekaj spila, ampak nisem bila pijana! In nihče mi ne bo govoril, da sem bila pijana," je še vedno jezna Katarina, ki je tako od svoje vodje Anje kot od vodje bele ekipe Tee poslušala, da je na delovnem mestu preveč popila.

Anji malo zameri, ker se je pustila prepričati Tei in Maruši, da je Katarina ravnala narobe, namesto da bi se o vsem prepričala na lastne oči. "Meni je tudi Sandi, ki je član naše, črne ekipe, rekel, da nisi pomivala posode in praznila pepelnikov, ampak da si se družila pri mizah," se ni dala Anja. Katarina pa je še vedno trdila, da ni naredila nič narobe, saj si je za eno uro, ko se je družila z gosti bara, našla zamenjavo – Noemi.

Pogovor, ki ga lahko vidite v zgornjem videu, je med dekletoma potekal v popoldanskem času, med lepotičenjem v stanovanju. Že nekaj ur kasneje pa je vse skupaj doseglo vrelišče, ko je dokončno počilo med Katarino in Teo.

Kaj se je dogajalo in kako se je prepir končal, si oglejte v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

Bar na Planet TV
Planet TV Po drami v baru doživela panični napad: Ne morem dihati!
Bar na Planet TV
Planet TV Maruša v jok, v Baru izbruhnil vsesplošni prepir! #video
bar
Planet TV V Baru spet prepiri: v lase sta si skočila Noemi in Matej!
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 

 

Ne spreglejte