SiolNET. Planet TV Bar
4,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

V Baru znova počilo: med Teo in Katarino se je vnel hud prepir! #video

4,36

termometer

Bar - prepir
Foto: Planet TV

Dan prej so se Tea, Anja in Katarina sprle, ker sta vodji ekip Tea in Anja Katarini očitali, da je med službenim časom preveč popila in da zato ni korektno opravila svojega dela. Katarina se s tem ne strinja in še vedno vztraja pri svojem. Najbolj jo jezijo izjave, da je bila pijana.

"Ti bi morala videti Teo prejšnji petek, ko je bila koma pijana. Jaz sem resda nekaj spila, ampak nisem bila pijana! In nihče mi ne bo govoril, da sem bila pijana," je še vedno jezna Katarina, ki je tako od svoje vodje Anje kot od vodje bele ekipe Tee poslušala, da je na delovnem mestu preveč popila.

Anji malo zameri, ker se je pustila prepričati Tei in Maruši, da je Katarina ravnala narobe, namesto da bi se o vsem prepričala na lastne oči. "Meni je tudi Sandi, ki je član naše, črne ekipe, rekel, da nisi pomivala posode in praznila pepelnikov, ampak da si se družila pri mizah," se ni dala Anja. Katarina pa je še vedno trdila, da ni naredila nič narobe, saj si je za eno uro, ko se je družila z gosti bara, našla zamenjavo – Noemi.

Pogovor, ki ga lahko vidite v zgornjem videu, je med dekletoma potekal v popoldanskem času, med lepotičenjem v stanovanju. Že nekaj ur kasneje pa je vse skupaj doseglo vrelišče, ko je dokončno počilo med Katarino in Teo.

Kaj se je dogajalo in kako se je prepir končal, si oglejte v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

Bar na Planet TV Planet TV Po drami v baru doživela panični napad: Ne morem dihati! Bar na Planet TV Planet TV Maruša v jok, v Baru izbruhnil vsesplošni prepir! #video bar Planet TV V Baru spet prepiri: v lase sta si skočila Noemi in Matej!
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 77
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin