SiolNET. Planet TV Bar
3,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Po drami v baru doživela panični napad: Ne morem dihati!

3,24

termometer

Bar na Planet TV

Večerna drama v Baru se je kljub temu, da so na pomoč priskočili še drugi barovci, nadaljevala. Ena od vodij ni prenesla pritiska in je planila v neutolažljiv jok, pri čemer je tožila, da ima težave z dihanjem.

Bar na Planet TV Planet TV Barovci bodo z vašo pomočjo pomagali otrokom in živalim # video #dobrodelnost

Drama se je začela, ker Maruša in Katarina, ki sta delali v večerni izmeni, sami nista bili kos delu v lokalu. To je opazil menedžer Emi, ki je krivdo za nastali položaj pripisal vodjema Tei in Anji.

Posebej Anji pa so Emijeve besede prišle očitno močno do živega. Vse to si je tako močno vzela k srcu, da se je po pogovoru s Katarino in Marušo zlomila in v skladišču začela hlipati in neutolažljivo jokati. Večkrat je celo potožila, da ne more dihati. Več v spodnjem videu.

Ali se je Anji uspelo potolažiti in kako se je drama končala, pa izveste v nocojšnji oddaji Bar na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar - Andrijana in katarina Planet TV Katarino v baru obiskala mama Andrijana Starina Kosem #video bar Planet TV Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto Bar - kondomi Planet TV Barovci nataknili kondome in noreli po stanovanju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin