SiolNET. Planet TV Bar
3,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Kovčke so spakirali novoselci, na koncu sta odšla le Tadej in Vid #foto

3,25

termometer

Bar |  | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Preobrati in presenečenja so drugo ime letošnjega Bara. Potem, ko je izgubila skupina novoselcev, so novo priložnost dobili Maruša, Nika, Srečko in Katarina, Tadej in Vid pa sta morala zapustiti šov.

"Čas je, da spakirate kovčke," sta voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer pozvala tekmovalce na začetku oddaje. Sledila so presenečenja in šoki, ki so tekmovalce držali na trnih do zadnjega trenutka.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Najprej je barovce obiskal priznani barmen Tomaž Fartek, kjer sta obe skupini predstavili svoja nova koktajla. Staroselci so svoj napitek poimenovali kar staroselec, novoselci pa zimska pravljica. Na koncu je zmagal rdeči koktajl staroselcev, s čimer si je skupina prislužila dodatno točko. "Sandijeva ideja je bila, da eksperimentirtamo s pivom, čeprav to ni klasična kombinacija za tovrstne napitke," je pojasnil Matej.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Na vročih stolih pa so se ponovno znašli štirje tekmovalci: Nika, Vid, Srečko in Tadej. O slednjem je tekla tudi beseda med voditeljema in tekmovalci, saj je Tadej med barovci v nekaj dneh bivanja v Baru sprožil val negativnih kritik. "Rabili smo nekoga, ki obvlada delo za šankom, on pa je izigral naše zaupanje. Manipuliral je od samega začetka," je odkrito spregovoril Srečko. Varnost so si na koncu prislužili Srečko, Nika in Vid, Tadej pa je z najmanj pridobljenimi glasovi gledalcev odšel v Bar druge priložnosti.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Končno so bili znani tudi rezultati barovskih iger. Po treh tednih so z rezultatom 20:17 zmagali staroselci, ki so tudi sicer v prometu za 19,50 eura premagali novoselce. "Glede na to, da smo v Baru od samega začetka je edino prav, da smo uspeli zmagati," so bili prepričani staroselci. Jasna je nato novoselce pozvala, da odidejo v stanovanje in se poslovijo. A preobratov še ni bilo konec.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Staroselci so namreč dobili moč, da enega od barovcev izpadle ekipe vrnejo v šov. Soglasno so se odločili za Marušo. "Nisem bila presenečena, saj sem pričakovala morebitni tovrstni preobrat. Res pa je tudi, da vsi vedo, da znam delati, kar je bil zagotovo glavni razlog, da so me tekmovalci izbrali za ponovni vstop v Bar," je povedala najmlajša tekmovalka.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

In nato še en ponovni preobrat. Drugo priložnost sta dobila še dva tekmovalca, in sicer po izboru bar menedžerja Emija. Kot prvega je izbral Srečka, kot drugo pa Niko. "Katarina dobra si, prav tako Vid, a odločil sem se taktično" je svojo odločitev pojasnil Emi.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Brat in sestra Kosem sta bila tako dana v neprijetno situacijo. Odločiti sta se morala, ali se med seboj dogovorita kdo od niju zapusti šov, ali pa da gresta na glasovanje. "Dogovorila sva se, da ostane Katarina, saj je tu od začetka in si bolj zasluži ostati v igri," je povedal Vid, medtem ko je bila zaradi odločitve Katarina v solzah. Šov sta tako danes zapustila Vid in Tadej, tekmovalci pa bodo od zdaj naprej tekomovali en proti drugemu, saj so skupine razpadle. "Tekmovalnost bo s tem trenutkom dobila pravi pomen," je še eno sobotno oddajo zaključil Domen.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3.
bar Planet TV Take slike na Instagramu objavlja barovec Tadej #foto bar Planet TV Sandi: "Vzemi krpo v roke pa idi pucat'" #video Bar - Vid obupan Planet TV Vid obupan: S tem človekom se ne da delati! #video
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 332
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin