Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 12. 2018,
23.45

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

Bar resničnostni šov resničnostni šov Bar nominacije

Sobota, 8. 12. 2018, 23.45

5 let, 4 mesece

Bar

Bar zapušča Gašper, tekmovalci pa v nov teden z novimi pravili!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Po debatiranju vročega tedenskega dogajanja, nekaj solzah in smehu so gledalci odločili, da borbo za 50 tisočakov zapušča Gašper. Gregorju, Mateju in Katarini se je odvalil kamen iz srca, ostali pa so v pričakovanju presenečenja, ki ga je zanje pripravil Domen, samo debelo gledali in čakali, kaj jih bo doletelo tokrat. 

Presenečenjem ni konca

Po odhodu Gašperja je Jasna razglasila, da pari ne obstajajo več, ampak da od sedaj naprej tekmujejo v trojicah. Prvo skupino sestavljajo člani vročih stolov, ki so ostali v Baru, in sicer Katarina, Gregor in Matej. Drugo trojico bodo oblikovali Kristijan, Nika in Srečko, tretjo pa Tea, Sandi in Maruša. Z novimi pravili so se tekmovalci hitro sprijaznili in Jasno s smehom pospremili h koncu oddaje v živo. 

Brez stroge roke ne gre

Še pred izločanjem in presenečenji pa o strahu in trepetu zadnjih dni, Tomažu, ki je svojo nalogo vzel zelo resno in se temu primerno tudi obnašal. Še celo Jasna in Domen sta se v studiu pošalila, da sta se ga ravno tako izredno bala. Ni pa bil ves ta teror zaman. Tomaž in nekateri ostali tekmovalci so mnenja, da je njegova stroga roka obrodila sadove. 

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Tomaž je nato izpostavil Srečkota in ga vprašal, ali bo svojo avtoriteto uveljavljal naprej, ali bo upošteval nasvet, ki mu ga je dal Tomaž, da se vodenja loti bolj mirno in spoštljivo. Srečko je priznal, da se mu zdi nasvet pameten in da se bo svojega vodenja lotil drugače. Srečko ni edini, ki je upošteval Tomažev nasvet, tudi Katarina se je strinjala, da bi bilo pametneje, da najprej pomisli, preden nekaj reče. Tomaž je dobil še eno nalogo, in sicer podeliti pluse in minuse. Po širnih argumentih je plusa podelil Sandiju in Srečku, minusa pa Maruši in Niki.

Brez besed ni ostal niti Emi, ki je pojasnil še enkrat, da so pari tekmovali v prometu. Najslabše sta se odrezala Katarina in Gregor, zmagovalni par, ki dobi imuniteto pa sta Matej in Gašper. 

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Zmeraj dobrodelni

Barovci se že od začetka trudijo za dobrodelnost. Tokrat so postali božički za en dan, podarjali ljudem, ki živijo v pomanjkanju in greli srca z deljenjem objemov po ulicah Ljubljane. Tekmovalci so nase ponosni, še bolj pa na Gregorja, ki je bil izglasovan za najbolj dobrodelnega barovca. V dobrem duhu so si nato podelili en velik in močan skupinski objem. 

Iz Anine zvezdice so tekmovalci prejeli tudi zahvalno sporočilo in risbice od otrok, ki so jih ta teden osrečili. 

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Napetost pred razglasitvijo

Hitro sta si lahko oddahnila Matej in Katarina, saj je Jasna povedala, da sta pred izločanjem varna, Bar pa je s sladko-grenkim priokusom zapustil Gašper in tekmovalcem zaželel veliko sreče in ljubezni. 

Nove dogodivščine v Baru pa si lahko pogledate spet v torek ob 22:30 na Planetu. 
Ne spreglejte