Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 10. 2018,
10.42

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

1

Natisni članek

Planet TV Bar na Planet TV

Ponedeljek, 29. 10. 2018, 10.42

5 let, 6 mesecev

Bar na Planet TV

Tako sta se na maratonu odrezala Kristian in Emi #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

1

Bar na Planet TV | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Za piko na i športnemu tednu v resničnostnem šovu Bar sta se barovec Kiki in menedžer Emi odločila, da se bosta pridružila množici tekačev na Kongresnem trgu. Eden se je odpravil na polmaraton, drugi pa se je v deževnem vremenu odločil preteči vseh 42 kilometrov in 195 metrov. In kako sta se odrezala?

Lahko bi rekli, da je Emi izkušen tekaški maček. V letu in pol je pretekel že več kot 30 polmaratonov in sedem maratonov. Letošnji ljubljanski maraton je bil njegov osmi.

emi
Sportal Emi: Na maratonih živim otroške sanje

Za Emijevega sotekača, barovca Kikija, pa je bila to prva tovrstna izkušnja, ker je po srcu športnik, pa se 21-kilometrske preizkušnje ni prestrašil.

Barovec Kristian in Emi | Foto: Ana Kovač Barovec Kristian in Emi Foto: Ana Kovač

Emi nam je po končanem teku povedal, da sta s Kristianom kljub močnemu dežju uživala. Kristian je po njegovem mnenju tekel zelo dobro, nekaj časa je celo narekoval ritem. Na 20. kilometru sta se tekača ločila, Kristian je pospešil v cilj, Emi pa je proti cilju maratona nadaljeval sam. Kristian je za dobrih 21 kilometrov potreboval dve uri in štiri minute, Emi pa za 42 kilometrov štiri ure in 30 minut.

Emi je na tokratnem maratonu nastopil v prav posebni, barovski tekaški opravi.  | Foto: Ana Kovač Emi je na tokratnem maratonu nastopil v prav posebni, barovski tekaški opravi. Foto: Ana Kovač

Barov menedžer je poudaril, da sta bila s Kikijem prava atrakcija. Med tekom sta si namreč vzela čas za spodbujanje tekačev in zabavanje občinstva. Prav zato bo Emiju letošnji ljubljanski maraton ostal v prav posebnem spominu.

POZOR! Od jutri naprej bo resničnostni šov Bar na sporedu ob spremenjeni uri. Epizode boste lahko na Planetu gledali od torka do petka ob 22.30, ob sobotah ob 20. uri pa bo na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar
Planet TV Novi barovec Gašper: V Bar sem se prišel zabavat #video
Bar
Planet TV Intervju: Nova barovka je vinska kraljica #video
Ne spreglejte