SiolNET. Planet TV Bar
2,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Tako sta se Matej in Sandi odzvala na novico, da sta v finalu #video

2,83

termometer

BAR oddaja v živo
Matej in Sandi sta prva od tistih, ki se bodo čez dva tedna v živo potegovali za zmago. Foto: Bojan Puhek

Sobotna oddaja v živo je Mateja in Sandija zaradi podeljene imunitete ponesla naravnost v veliki finale, ki bo 5. januarja. Preverite, kako sta se prva od tistih, ki se bodo čez dva tedna v živo potegovali za zmago in glavno nagrado 50.000 evrov, odzvala na novico.

Mateja in Sandija imajo tako sotekmovalci kot tudi gledalci za nadvse pridna barovca, zato nekako ne preseneča, da sta v minulem tednu kljub slabemu začetku zmagala v izzivih in uspela stvari obrniti sebi v prid. Kot zmagovalca v seštevku vseh izzivov sta prejela imuniteto in posledično vstopnico, ki ju je popeljala naravnost v veliki finale.

Kaj sta povedala takoj po koncu oddaje v živo, preverite v spodnjem  videu. Še več zanimivega dogajanja pa ne zamudite v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 23.15 na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 23.15 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR oddaja v živo Planet TV Bar zapušča Gregor, Matej in Sandi vstopata v finale #foto Bar na Planet TV Planet TV Obupani Gregor se je obregnil ob Mateja: Tak organizator je lahko vsak! #video Bar - Sandi Planet TV Sandi se izpove Tomažu: Ko gre za družino, sem zelo čustven #video Bar - Sandi in Nika prepir Planet TV Sandi izgubil živce: Hvala vsem, kako ste glupi! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 126
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin